3 generacions construint llars

La construcció de cases, pisos, apartaments o qualsevol altra obra que puguis imaginar forma part del nostre ventall de solucions per als nostres clients. Sens dubte, per la nostra experiència al llarg de 100 anys, la nostra especialitat és la construcció de cases -unifamiliars i adossades- i altres habitatges. Tot i que la tecnologia i els materials de construcció han evolucionat de manera notable, com també ho ha fet la legislació i l’arquitectura en favor del client final, és evident que l’experiència acumulada per vàries generacions és d’un valor molt destacable per assegurar una bona execució de l’obra i un bon resultat final igual o millor a les expectatives inicials. Aquests coneixements permeten també una major flexibilitat abans, durant i en finalitzar les obres per ajustar-se a nous desitjos del promotor.

Nosaltres oferim diferents solucions, des de la gestió global i coordinació de tot el projecte como a constructor o únicament la realització de les obres. En el primer cas ens ocuparem de tot, tant la fase inicial de planificació, sol·licitud de permisos i llicències, estudis geotècnics, plans de seguretat… com també de la realització dels treballs fins a l’entrega de l’obra acabada amb tota la documentació en regla: cèdula d’habitabilitat, certificat de final d’obra, certificat energètic, alta d’IBI, comunicació a l’ajuntament, assegurança desenal, etc. Evidentment sempre de la mà del client que és qui coneix què vol.

Descobreix tot el que podem fer per a tu

Constructores de piscinas en Girona

Construïm la teva piscina

En un dels països amb més dies de sol d’Europa, és un gran plaer poder comptar amb una piscina a casa o a la comunitat per poder refrescar-se i fer esport. Construir una piscina al jardí de casa pot ser més senzill del que t’imagines i ens podem adaptar a l’espai amb diferents models i propostes. Els acabats i l’entorn també són flexibles al gust del consumidor.

Constructores de casas en Girona

Construïm cases

La nostra llarga tradició familiar en el món de la construcció ve donada sobretot per la construcció de cases. És la nostra especialitat, de totes mides i formes, en tot tipus de solars i amb tots els acabats que puguis imaginar. Ens encarreguem de tot, des de la planificació -llicències, plànons, geotècnic, plans de seguretat…- fins a l’execució de l’obra i la finalització -visats, cèdula, certificats, assegurança desenal…-.

Constructores de bloques de pisos y apartamentos en Girona

Construïm blocs de pisos i apartaments

Treballem per a promotores que vulguin ampliar a gran escala el parc d’habitatges tant per a la venda com el lloguer, oferint solucions adaptades a les necessitats de cada localització -blocs de pisos, apartaments turístics…-. Podem encarregar-nos de tot el projecte o únicament la realització de les obres de construcció.

Constructores de naves industriales en Girona

Construïm naus industrials a mida per a cada empresa

Pel desenvolupament de polígons industrials, el creixement de fàbriques o l’expansió d’empreses de logística, oferim solucions pràctiques per l’ampliació o construcció de naus industrials adaptades a les necessitats particulars de cada empresa i a la tecnologia del S. XXI. També ens encarreguem de la urbanització dels exteriors.

Vols saber com treballem?

1
Primera presa de contacte

Escoltem les teves necessitats per trobar la millor solució de reforma de bany.

2
Realitzem el pressupost

Presentem una oferta econòmica i un pla de treball.

3
Inici de l’Obra o Reforma

Realitzem les reformes acordades per renovar el teu lavabo.

4
Seguiment del treball

Ens ajustem al pla de treball i valorem amb el client possibles canvis.

5
Entrega del projecte acabat

Presentem el treball al client i escoltem la seva opinió.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

També podem ajudar-te amb altres serveis

Reformas integrales en pisos y casas en Girona y alrededores

Reformes integrals de pisos i cases

Reformas en cuartos de baños y lavabos en Girona y alrededores

Reformes de Banys

Reformas integrales en cocinas en Girona y alrededores

Reformes Integrals de Cuines

Com a constructor tenim molta experiència

Durant dècades i al llarg de 3 generacions de constructors hem adquirit coneixements i experiència en el món de la paleteria i la construcció en general. Construccionsireformes.cat és la continuació familiar posada al dia i modernitzada per arribar a tothom, oferint solucions integrals online i offline. Treballar amb nosaltres significa imaginar i demanar, de tota la resta ens n’encarreguem nosaltres, coordinant tots els professionals i especialistes necessaris per aconseguir el millor resultat en el menor temps possible, causant les mínimes molèsties i buscant el pressupost just. El nostre objectiu és que ens recomanis i repeteixis, i això només s’aconsegueix realitzant un bon treball amb un equip de persones qualificades i amb ganes d’agradar.

Dins de la branca constructiva, com a constructor i promotors, abarquem serveis tan amplis i diversos d’obra nova com l’edificació i comercialització de cases aïllades, adossades, aparellades-, l’edificació de blocs de pisos o apartaments, la instal·lació de piscines en tot tipus d’habitatges i la construcció i ampliació de naus industrials. Per a qualsevol d’aquests projectes tenim la capacitat d’assumir la totalitat de tasques -planificació, tramitació de llicències, coordinació d’industrials, construcció, certificacions i entrega final- o únicament la construcció pròpiament dita.

Per a l’execució de les obres disposem d’industrials i especialistes de tot el món de la construcció (paleteria, fusteria, lampisteria, ferreteria, aluminis, marbres, excavació, etc.) per poder brindar solucions integrals a l’hora d’assumir projectes globals de construcció de tot tipus d’obres, sigui per a particulars, empreses o administració pública. Ens adaptem al terreny, a la legislació i a les demandes particulars de cada client. Amb una bona planificació i cooperació entre els diferents professionals tot és possible. Busquem la combinació perfecta per realitzar els treballs de la manera més eficient per reduir els temps d’execució i complir amb el pla de treball i el pressupost acordat prèviament.

Més enllà de l’obra també existeixen una sèrie de requisits legals i tràmits burocràtics a complir, els quals podem assumir o senzillament facilitar la coordinació per a que el client ho porti a terme en línia al treball d’edificació. Primerament és imprescindible comptar amb llicències d’obres, autorització per la gestió de runes, comptar amb sòl urbà inscrit al registre de la propietat i disposar de plànols i pla de seguretat elaborats per arquitectes i aparelladors col·legiats. Durant el transcurs de les obres, caldrà una gestió de la runa, el compliment legislatiu respecte a aïllaments, connexions amb els subministraments, limitacions en eficiència energètica i normatives locals d’edificació, entre d’altres. Per últim, durant la finalització caldrà el certificat final d’obra visat, la comunicació de fi d’obra a l’ajuntament, l’alta d’IBI, la cèdula d’habitabilitat, l’assegurança desenal i l’alta al Registre de la Propietat. Ens podem encarregar de tot.