Reformes integrals per a la teva llar

En els darrers anys hi ha una demanda creixent en reformes integrals de cases i pisos vells. Herències o simplement oportunitats de compra a baix preu, han incrementat l’interès per aquesta opció en front de l’obra nova. Les reformes en general ens permeten avui en dia aconseguir quasi tot el que un es pugui imaginar. Redistribuir les estances amb una nova organització de parets, aconseguint una sensació d’amplitud major pot ser l’inici d’un gran canvi cap a millor. Un terra antic es pot canviar fàcilment per parquet flotant, molt més acollidor i càlid. Invertir en finestres millor aïllades és una aposta segura per reduir futurs consums energètics, a més de millorar la imatge de l’immoble.

Nosaltres ens podem encarregar de tot, des del projecte amb l’arquitecte, passant per les gestions amb l’administració pública o companyies subministradores. Comptem amb un equip de treball i proveïdors de materials per a qualsevol necessitat, tant en treballs de paleteria com lampisteria, fusteria, ferreteria, pintura, màrmols… Només necessitem conèixer els teus desitjos per oferir-te la millor proposta tant en qualitat comen temps d’execució i així aconseguir fer realitat la casa o el pis dels teus somnis. Sol·licita el teu pressupost de reforma i només hauràs de preocupar-te d’explicar-nos com t’imagines la teva nova llar i nosaltres ens posarem mans a l’obra per entregar-t’ho en el menor temps possible i amb les mínimes molèsties.

Especialistes en reformes de pisos, cases i masies

Reforma de pisos en Girona

Reformem el teu pis

Si tens un pis vell i el vols reformar total o parcialment, som especialistes en realitzar els canvis necessaris per aconseguir donar-li una nova imatge més moderna i funcional. Ens encarreguem de tot, des de la redistribució de parets fins al canvi de paviment, passant per una reforma del bany i la cuina. I tot al teu gust.

Reforma de casas en Girona

Reformem casa teva

Si vols canviar la teva casa o adaptar-la a noves necessitats (número d’habitants, requisits especials per discapacitat) et guiarem per aconseguir el millor resultat amb les mínimes molèsties. Tot el que imagines segur que està al teu abast. Aconseguir una nova imatge pot ser més fàcil del que imagines.

Reforma de masías y casas antiguas en Girona

Reformem la teva masia

Voleu renovar la masia o casa de poble familiar i no sabeu per on començar. Us ajudarem a visualitzar les necessitats estructurals de la finca i introduirem els vostres desitjos estètics per convertir una masia del segle passat en la vostra casa de plaer, conservant la seva història però aplicant les comoditats de la vida actual.

Vols saber com treballem?

1
Primera presa de contacte

Escoltem les teves necessitats per trobar la millor solució.

2
Realitzem un pressupost

Presentem una oferta econòmica i un pla de treball.

3
Inici de l’Obra o Reforma

Realitzem el projecte acordat.

4
Seguiment del Treball

Ens ajustem al pla de treball i valorem amb el client.

5
Entrega del projecte acabat

Presentem el treball al client i escoltem la seva opinió.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

També podem ajudar-te amb altres serveis

Reformas en cuartos de baños y lavabos en Girona y alrededores

Reformes de Banys

Reformas integrales en cocinas en Girona y alrededores

Reformes Integrals de Cuines

Construcción de obra nueva en Girona y alrededores

Construcció d’obra nova

Més de 50 anys d’experiència en tot tipus de reformes per a la teva llar

Construccionsireformes.cat és la continuació d’una llarga tradició familiar de 4 generacions en el món de la construcció. Tota l’experiència acumulada i modernitzada, oferint solucions per reformar la teva casa, sigui total o parcialment. Només cal que imaginis què vols i ens ho demanis, de fer-ho realitat ens n’ocuparem nosaltres. Comptem amb un equip de professionals i especialistes que treballen en equip per aconseguir grans resultats pels nostres clients des de fa dècades. Amb això aconseguim complir amb els terminis de treball, procurant causar les mínimes molèsties durant les obres i oferint pressupostos ajustats al servei.

Dins de les reformes integrals, treballem principalment la reforma de cases, pisos i masies. Reconvertir immobles vells ens confortables i modernes llars és el nostre objectiu i de la mà dels nostres clients cerquem la millor estratègia per aconseguir-ho. I més en un moment en què la tendència és clara en favor de la segona mà per sobre de l’obra nova. Sigui per herències o per oportunitats d’inversió a preus més atractius, l’interès per les reparacions i renovacions, totals o parcials, de tot tipus de vivendes és creixent. Immobles que el temps ha deixat desfasats i/o envellits i als quals una reforma els dóna una nova oportunitat d’acollir una família.

Les reformes en general ens permeten avui en dia aconseguir quasi tot el que un es pugui imaginar. Redistribuir les estances amb una nova organització de parets -d’obra o de pladur-, aconseguint una sensació de major amplitud pot ser l’inici d’un gran millora. Un terra antic es pot polir aconseguint que llueixi o canviar fàcilment per parquet flotant, molt més acollidor i càlid. Invertir en finestres millor aïllades és una aposta segura per reduir futurs consums energètics, a més de millorar la imatge de l’immoble. També les noves necessitats en terme d’aïllaments, major necessitat de lavabos per unitat familiar, cuines més modernes, integració de noves tecnologies -internet, domòtica, led…- obliguen a pensar en noves solucions pels habitatges d’avui en dia. I això sense oblidar la creixent esperança de vida que ens fa reflexionar sobre les necessitats actuals i futures de les famílies causades sobretot per un nombre variable de membres i unes possibles discapacitats físiques.

Nosaltres ens podem encarregar de tot, des del projecte amb l’arquitecte, passant per les gestions amb l’administració pública o companyies subministradores. Comptem amb un equip de treball i proveïdors de materials per a qualsevol necessitat, tant en treballs de paleteria com lampisteria, fusteria, ferreteria, pintura, màrmols… Només necessitem conèixer els teus desitjos per oferir-te la millor proposta tant en qualitat com en temps d’execució i així aconseguir fer realitat la casa o el pis dels teus somnis. Sol·licita el teu pressupost de reforma i només hauràs de preocupar-te d’explicar-nos com t’imagines la teva nova llar i nosaltres ens posarem mans a l’obra per entregar-t’ho en el menor temps possible i amb les mínimes molèsties.