Reformem la teva casa

Si creus que ha arribat el moment de reformar casa teva i no vols esperar més, és hora de pensar què vols aconseguir. Les possibilitats de renovar totalment una casa, amb nostres reformes de cases, són pràcticament infinites per a cada vivenda i han d’adaptar-se als desitjos i necessitats de cada cas. De la mateixa manera el preu és totalment flexible donat que dependrà de si es tracta d’un canvi estètic o estructural, o ambdós. Una reforma integral d’una casa permet des d’ampliacions de l’immoble fins a una nova distribució de les estances, passant per una millora de la cuina i del bany. També cal tenir present les possibles necessitats actuals o futures en relació a l’ús dels
diferents espais i plantes, així com la seva adaptació per a discapacitats.

La reforma de cases ha de contemplar també possibles millores en aïllaments i eficiència energètica, renovant finestres i considerant adaptacions en les instal·lacions de calefacció, llums (incorporar el led) i electricitat. També és possible millorar aïllaments en parets i sostres. Una gran inversió per a un estalvi futur. Tot i que segurament també voldrem que es noti estèticament i aquí entren especialment la renovació de paviments per uns de més acollidors, un canvi en els lavabos per a que s’assemblin més a un spa i la reforma de la cuina com un dels espais més freqüentats per les famílies. Tot això de la mà dels nostres especialistes per aconseguir un bon resultat amb les mínimes molèsties.

Reformamos casas en Girona

Reformamos casas en Girona 2

Reformamos casas en Girona 3

Reformamos casas en Girona 4

Reformamos casas en Girona 5

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

En primer lloc escoltarem les teves necessitats i ens desplaçarem fins a la casa de poble o masia per observar in situ les possibilitats i necessitats de l’immoble, així com valorar les teves demandes. Si fos necessari es prendrien mides.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir les reformes desitjades a la teva casa i et presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el puguis valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats.

3-Inici de la reforma:

Un cop acceptat el pressupost, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a la reforma en casa teva. Es pactarà una data d’inici d’obres i s’haurà de comptar amb els permisos municipals així com el projecte de l’arquitecte si fos necessari.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la reforma de la casa, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. Si fos convenient es poden introduir noves partides o modificar-ne d’altres al pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a reformes addicionals.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Reformes de cases: tot el que necessita la teva llar

Construccionsireformes.cat és la continuació d’una llarga tradició familiar de 4 generacions en el món de la construcció. Tota l’experiència acumulada i modernitzada, oferint solucions per reformar la teva casa, sigui total o parcialment. Només cal que imaginis què vols i ens ho demanis, de fer-ho realitat ens n’ocuparem nosaltres. Comptem amb un equip de professionals i especialistes que treballen en equip per aconseguir grans resultats pels nostres clients des de fa dècades. Amb això aconseguim complir amb els terminis de treball, procurant causar les mínimes molèsties durant les obres i oferint pressupostos ajustats al servei.

Las reformes de cases son una tendència a l’alça per sobre de l’obra nova en els darrers anys causada per oportunitats d’inversió en la segona mà, herències i noves necessitats de les famílies. Reconvertir immobles vells ens confortables i modernes llars és el nostre objectiu i de la mà dels nostres clients cerquem la millor estratègia per aconseguir-ho. Immobles que el temps ha deixat desfasats i/o envellits i als quals una reforma els dóna una nova oportunitat d’acollir una família. Si creus que ha arribat el moment de reformar casa teva i no vols esperar més, és hora de pensar què vols aconseguir. Les possibilitats de renovar totalment una casa són pràcticament infinites per a cada vivenda i han d’adaptar-se als desitjos i necessitats de cada cas. De la mateixa manera el preu és totalment flexible donat que dependrà de si es tracta d’un canvi estètic o estructural, o ambdós. Una reforma integral d’una casa permet des d’ampliacions de l’immoble fins a una nova distribució de les estances, passant per una millora de la cuina i del bany. També cal tenir present les possibles necessitats actuals o futures en relació a l’ús dels diferents espais i plantes, així com la seva adaptació per a discapacitats -cal tenir en compte la major esperança de vida-.

La reformes de cases ha de contemplar també possibles millores en aïllaments i eficiència energètica, renovant finestres i considerant adaptacions en les instal·lacions de calefacció, llums (incorporar el led) i electricitat. També és possible millorar aïllaments en parets i sostres. Una gran inversió per a un estalvi futur. Tot i que segurament també voldrem que es noti estèticament i aquí entren especialment la renovació de paviments per uns de més acollidors, un canvi en els lavabos per a que s’assemblin més a un spa i la reforma de la cuina com un dels espais més freqüentats per les famílies. Tot això de la mà dels nostres especialistes per aconseguir un bon resultat amb les mínimes molèsties.

El que és clar, però, és que las reformes de cases no son cap broma. Per això nosaltres ens podem encarregar de tot, des del projecte amb l’arquitecte, passant per les gestions amb l’administració pública o companyies subministradores, i evidentment la realització de l’obra.. Comptem amb un equip de treball i proveïdors de materials per a qualsevol necessitat, tant en treballs de paleteria com lampisteria, fusteria, ferreteria, pintura, màrmols… Només necessitem conèixer els teus desitjos per oferir-te la millor proposta tant en qualitat com en temps d’execució i així aconseguir fer realitat la casa o el pis dels teus somnis. Sol·licita el teu pressupost de reforma i només hauràs de preocupar-te d’explicar-nos com t’imagines la teva nova llar i nosaltres ens posarem mans a l’obra per entregar-t’ho en el menor temps possible i amb les mínimes molèsties.

També reformem pisos i masies

Reforma de pisos en Girona

Reformem el teu pis

Si la reforma del teu pis ja no pot esperar més o has comprat una oportunitat de segona mà, som l’empresa de reformes perfecta per acompanyar-te en aquesta aventura. Primer has de pensar què vols aconseguir: les possibilitats de renovar totalment un pis són pràcticament il·limitades per a cada habitatge i cal que s’adaptin als desitjos i necessitats de cada cas.

Reforma de masías y casas antiguas en Girona

Reformem la teva masia

Si has heretat la casa de poble o masia de la família i et ve de gust millorar el seu estat de conservació i aconseguir que s’adapti millor als usos actuals, nosaltres som especialistes en reformar cases velles. La reforma de cases antigues és indispensable per a garantir que perdurin en el temps i també la seguretat d’aquells qui hi viuen a dins o l’utilitzen de vacances.