Reforma integral de la teva cuina

Qui no ha pensat alguna vegada en reformar la cuina de casa seva? Avui en dia la cuina és un dels espais més importants d’un habitatge i, com a tal, mereix ser un espai agradable i lluminós per compartir amb la família, i evidentment còmode per cuinar. Segurament és un dels espais més concorreguts de la llar i pel seu ús un dels més perjudicats, per tant, de ben segur que és convenient al cap dels anys una renovació completa de la cuina. Per molta neteja que hi fem els marbres i paviments es desgasten, els mobles queden antiquats i possiblement ja no siguin útils per les necessitats actuals, les tuberies i la instal·lació elèctrica són poc eficients, les parets necessiten una cap a de pintura i els electrodomèstics estan a les últimes.

Si totes o algunes de les afirmacions anteriors són certes pel que fa a la teva cuina, és el moment de posar-se per feina i planificar una reforma parcial o integral que la posi al dia. Segons el pressupost disponible, així com el tamany i la distribució de la cuina, les alternatives més adequades seran unes o altres. També és important tenir una idea clara de les necessitats d’avui i demà. Però sens dubte és molt recomanable haver vist unes quantes cuines per internet o en revistes i a poder ser visitar cases reals, per agafar idees i poder dissenyar millor de la mà d’un professional la cuina que més encaixi a casa teva. Segur que així serà més fàcil imaginar què vols i serà més difícil oblidar-se dels detalls i de les novetats del mercat. I també et podràs fer una idea de quin és el preu de reforma d’una cuina completa.

Avui en dia hi ha múltiples alternatives per reformar cuina teva. Primer hauràs de decidir quin estil vols per ella: minimalista, modern, rústic, vintage… A partir d’aquí sabràs quins colors de terra, parets i mobiliari vols, així com el tipus de llum adequat per crear l’ambient desitjat. Segons la dimensió, definir l’amplada del marbre i si vols una illa -això condicionarà la instal·lació elèctrica i de desaigües-, de la mateixa manera que hauràs de tenir clar on voldràs els electrodomèstics -nevera, forn, vitroceràmica, campana, rentavaixelles, etc.- per poder preparar els punts de llum i d’aigua. I pel que fa a mobles considerar si et decantes per una cuina modular més econòmica o per elements de disseny fets a mida que destaquin per sobre de la resta. Tot això ho podràs fer amb el suport del nostre equip de professionals que t’assessoraran i guiaran per trobar el millor resultat i pressupost per la teva cuina.

Reforma integral cocina en Girona

Reforma integral cocina en Girona 2

Reforma integral cocina en Girona 3

Reforma integral cocina en Girona 4

Reforma integral cocina en Girona 5

Vols saber com treballem?

1
Primera presa de contacte

Escoltem les teves necessitats per trobar la millor solució de reforma de cuina.

2
Realitzem el pressupost

Presentem una oferta econòmica i un pla de treball.

3
Inici de l’Obra o Reforma

Realitzem les reformes acordades per renovar la teva cuina.

4
Seguiment del treball

Ens ajustem al pla de treball i valorem amb el client possibles canvis.

5
Entrega del projecte acabat

Presentem el treball al client i escoltem la seva opinió.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

També podem ajudar-te amb altres serveis

Reformas integrales en pisos y casas en Girona y alrededores

Reformes Integrals en pisos i cases

Reformas en cuartos de baños y lavabos en Girona y alrededores

Reformes de Banys

Construcción de obra nueva en Girona y alrededores

Construcció d’obra nova

Especialistes en reformes integrals de cuines

A Construccionsireformes.cat ens agraden molt les reformes i especialment de les cuines, ja que es tracta d’un dels espais principals de cada llar, on passen més temps les famílies. Per això sabem que per als nostres clients també són una reforma especial i esperada, tot i que generi molts dubtes per les molèsties durant el canvi i per la incertesa sobre si el resultat final complirà les expectatives de la renovació: guanyarem en comoditat per cuinar, aconseguirem més llum, ens permetrà tenir més espai per la zona de menjar… A part de tot això també hem de pensar en el llarg termini ja que és una de les estances amb un desgast més intensiu. Això significa escollir els materials adequats per allargar-ne la vida útil.

Si creus que és el moment de posar-se per feina i planificar una reforma parcial o integral que posi al dia la teva cuina, som el partner adequat ja que comptem amb l’experiència de 4 generacions construint. Ens haurem d’ajustar a la dimensió de l’espai, a l’actual distribució -sobretot pel que fa a connexions elèctriques i d’aigua- i al pressupost amb què comptem. També recomanem tenir present no només les necessitats d’avui sinó també les del futur, tant pel que fa a mobilitat com a novetats del mercat. Tot i que podràs comptar amb l’assessorament dels nostres especialistes, recomanem especialment haver vist altres cuines -en revistes, per internet o en cases reals- per poder tenir una idea més clara i visual del que desitges per a casa teva. Així serà més fàcil orientar-te sobre quin és el preu de reforma d’una cuina completa amb els teus requisits.

Avui en dia, la varietat d’estils i combinacions per crear la teva nova cuina és gairebé infinita. Això et pot saturar en un principi, per tant caldrà definir quin aire li vols donar a base de comparar cuines minimalistes amb modernes, rústiques o vintage. Amb això tindràs més clar quins colors de terra, parets i mobiliari vols, així com el tipus de llum adequat per crear l’ambient esperat. Sempre tenint present els m2 de que disposes, així com la distribució de portes i finestres que condicionaran la teva imaginació. A partir d’aquí podràs escollir si els electrodomèstics actuals encaixen dins la teva cuina renovada o si necessites també fer un canvi perquè s’hi integrin millor.

Tot això ho podràs fer amb el suport del nostre equip de professionals que t’assessoraran i guiaran per trobar el millor resultat i pressupost per la teva cuina. Sabem fer-ho i ens agrada fer-ho! Per a tota l’ajuda que necessitis el millor que pots fer és consultar-nos i molt probablement hi trobarem una resposta.