Reformem el teu lavabo petit

Tens un lavabo petit i t’agradaria treure-li més profit? Amb una reforma del teu bany petit pots aconseguir millorar el seu aspecte i la seva utilitat. Es tracta d’optimitzar l’espai perquè disposi de tot el que necessites i amb la màxima comoditat. És molt important la llum i la ventilació per aconseguir major confort i una sensació de major espai, per tant, en la mesura del possible és convenient comptar amb una finestra o una claraboia, sense oblidar els colors del terra, les parets i el mobiliari. També hem de pensar que és un espai d’ús comú, per tant, els colors han de ser el màxim d’agradables per la majoria de la família. Això ens ajudarà a quadrar un pressupost de reforma del bany, ja que, per exemple, cada paviment té un preu diferent tant de materials com de treballs d’aplicació.

A més, per saber quant costa reformar un bany, i sobretot si és petit, serà molt important definir el mobiliari amb que se’l vol equipar per obtenir el millor resultat. Pel que fa a la pica, el water o el mirall, podem escollir entre múltiples qualitats i acabats, el que li donarà un toc més minimalista, retro o elegant, per exemple. Hi ha infinits models d’aixeta, d’entre les quals es recomana s’escullin en base a un baix consum. I si es vol es pot vestir la pica amb un marbre i un moble, que sempre ajudarà a guardar millor el conjunt d’estris de bany i tovalloles. El mateix passa amb el water, ja que per gustos colors, és més una qüestió d’estètica que d’ús, però s’haurà de tenir present l’espai de que disposem.  I tot això ho podràs fer de la mà dels nostres especialistes que et guiaran per trobar la millor opció per passar de la banyera vella a una moderna dutxa.

Reforma en baño pequeño 2

Reforma en baño pequeño 3

Reforma en baño pequeño 4

Reforma en baño pequeño 5

Reforma en baño pequeño

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

En primer lloc escoltarem les teves necessitats i ens desplaçarem fins a casa teva per observar in situ les possibilitats del teu bany, així com valorar les teves demandes. Si fos necessari es prendrien mides.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir la millor renovació pel teu lavabo i et presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el puguis valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats.

3-Inici de la reforma:

Un cop acceptat el pressupost, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a la reforma del teu bany. Es pactarà una data d’inici d’obres.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la reforma, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. Si fos convenient es poden introduir noves partides o modificar-ne d’altres al pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a reformes addicionals.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Guanya espai amb un nou lavabo

A Construccionsireformes.cat som especialistes en reformes i ens agrada treure el millor de cada repte. Segur que sabrem com treure-li suc a aquell petit lavabo de casa (amb una reforma bany petit) que et sembla impossible d’aprofitar. Moltes vegades, quan estem tant acostumats a quelcom que no ha canviat mai ens sembla impossible ni imaginar que es pugui repensar completament per aconseguir molt més espai, més llum o major comoditat. Nosaltres, amb 4 generacions en el món de la construcció hem realitzat multitud de banys per a tots els gustos i totes les èpoques i ens agrada redefinir els espais per adaptar-los a noves necessitats i gustos.

Cada cas és únic i cada família planteja requisits diferents, per això nosaltres ens adaptem a les demandes dels nostres clients, procurant assessorar per tal d’obtenir un resultat més professional i funcional. Ja que el teu petit lavabo és únic, per poder ajudar-te necessitem dues coses: primerament veure’l per conèixer les mesures, l’estat actual, els materials i la distribució per poder saber les opcions que ens ofereix l’espai. Per altra banda, parlar amb tu per saber de primera mà què és el que no t’agrada actualment, què necessites, qui l’utilitzarà i, important també, com t’agradaria que fos el teu nou bany petit. És l’únic que no podem saber i que difereix en cada cas particular.

A partir d’aquí et podrem oferir un o varis pressupostos i plans de treball perquè valoris quin és el més adequat per a tu i la resta de membres de la llar. Per un espai petit és altament probable que et recomanem aprofitar al màxim la llum per crear una sensació de més amplitud i benestar: treballant la il·luminació natural amb la finestra o una claraboia i optimitzant l’artificial amb l’eficient tecnologia led. De la mateixa manera, creiem més convenient utilitzar colors clars en parets, sostre, paviment i resta de mobiliari. La resta dependrà molt dels gustos i preferències per un estil que pot ser, entre d’altres, més minimalista, modern, rústic… Cal valorar de què et vols desfer i què vols mantenir, o si prefereixes començar de nou, redistribuint tot l’espai d’una manera més pràctica i amb una imatge més atractiva. Tot és possible i cada cosa té el seu preu. L’important és aconseguir un bon resultat i adaptat a l’espai i al gust de cada família.

A part de les renovacions per desgast, el pas dels anys també ens obliga a aplicar canvis per conveniència -una lesió, pèrdua de mobilitat, diferent número d’usuaris, etc.-. Aquí caldrà valorar els requisits actuals i les limitacions futures per encertar en la reforma. Així, doncs, primerament t’hauràs de plantejar què vols i què necessites per aconseguir un canvi pràctic i útil, que et faciliti l’ús del lavabo. A vegades senzillament només necessites petits canvis i no grans reformes per guanyar en comoditat i això també t’ho direm. Es tracta d’aconseguir el millor resultat per a cada cas. Per això,  els nostres especialistes et guiaran per trobar la millor opció en el mínim temps possible. Sabem millor que ningú com de molest pot ser tenir operaris treballant a casa en un dels espais més utilitzats de la casa. És per això que ens comprometem a coordinar de la manera més eficient l’equip de treball per minimitzar la durada de les feines. Alhora també procurem ser el màxim respectuosos, pactant el pla d’actuació amb els nostres clients per dur a terme la reforma en el moment més adequat per a la família.

També som especialistes en canvis de banyera per dutxa

Cambiamos tu bañera por una ducha en Girona

Canviem la teva banyera per un plat de dutxa

Si ha arribat el moment de substituir la teva banyera antiga per un plat de dutxa més modern i pràctic, t’ajudem a trobar el que més s’adigui a les teves necessitats i que s’adapti millor al teu lavabo, buscant el millor pressupost i les mínimes molèsties.