Preparant un pis per llogar

Preparant un pis per llogar - general

Un dels principals encàrrecs que tenim és la reforma total o parcial de pisos vells per posar-los al dia. Molts inversors, veient la tendència a l’alça de la demanda i els preus del lloguer d’habitatge, s’interessen per trobar professionals que els ajudin a trobar pisos a bon preu per poder arreglar i llogar o revendre.

El cas que ens ocupa és una reforma parcial d’un pis de 60 m2 per poder llogar. En un mes, es va formalitzar la compravenda, es va renovar l’immoble i es va signar el contracte de lloguer. Comptar amb una bona coordinació és clau per aconseguir-ho tot en tan poc temps.

El pis, de 2 habitacions, un bany i una cuina americana amb saló i terrassa, presentava algunes deficiències que van permetre un preu d’adquisició més econòmic. Per exemple, la cuina estava desgastada i bruta, l’aigüera perdia aigua, alguns electrodomèstics no funcionaven. Per altra banda, al lavabo la dutxa es trobava afectada per la calç, la banyera estava rebentada i el radiador no funcionava. Altres qüestions a solucionar eren la substitució de la caldera de gas, el pas a llums led més eficients i de majors prestacions o la reparació i pintat de parets i sostres.

A l’hora de lloguer un pis, una de les coses que més importen és l’aspecte general de l’estada. Un pis net i cuidat és molt més fàcil de llogar que un al que el futur resident, hagi de fer algun arranjament. Calia aconseguir una imatge més moderna del pis, encara que fos de finals del S. XX. Per això es van dedicar els esforços en la cuina, les comoditats d’avui dia (aire condicionat i caldera nova a gas) i un llimat i repintat de parets.

Primerament, a la cuina, es va substituir el marbre i es va reparar el mobiliari com armaris i calaixeres. L’aigüera i l’aixeta les havia d’estrenar el primer llogater. Els fogons es van canviar per una vitroceràmica més higiènica i una campana extractora més potent. El forn també completament nou. La feina d’una netejadora professional van aconseguir que brillés la part central del pis.

Preparant un pis per llogar - la cocina 2

Preparant un pis per llogar - la cocina

La llum és sempre una de les característiques més demandades en un pis. Ja que es tractava d’un pis fosc, es va optar per renovar tot l’enllumenat amb llums led i per pintar de nou totes les estances de color blanc, aconseguint una sensació d’amplitud. Així, doncs, a les habitacions i la sala d’estar, va ser suficient amb pintura, llums nous i una neteja a fons, també de les finestres. Alguna persiana va haver de ser reparada.

Una altra de les estades més importants és el bany. Probablement l’habitació que pot fer que un lloguer tiri endavant o no. L’ús i el pas del temps, havien fet d’arreglar el bany d’aquest pis fos una prioritat absoluta. Al lavabo, es va reparar la banyera i la dutxa es va substituir per una de millors prestacions i amb una imatge de major qualitat. Novament, la part de pintura i neteja van ser fonamentals per aconseguir que un bany antic guanyés punts pels futurs llogaters.

En total, 7 industrials diferents (pintura, marbres, fusteria, aluminis, neteja, lampisteria, paleteria) ben coordinats durant 2 setmanes i amb un pressupost ajustat van fer possible que en menys d’un mes des de la compra ja es pogués aconseguir un rendiment del pis llogat.

Preparant un pis per llogar - el salón

Preparant un pis per llogar - el baño

Preparant un pis per llogar - cambio de bombillas a led

T'ajudem amb el teu projecte?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.