Open/Close Menu Obra nova, reforma integral, cuina i bany a Girona i voltants

Truca'ns / Llámanos
972 16 85 58 / 633 134 588

pintar un piso - construccionsireformes

Pintar un pis es possiblement, un dels components que pot donar més personalitat al teu pis. També és evident que una bona capa de pintura fa miracles per rejovenir i crear una sensació de nou. Però escollir els colors i textures adients per a cada habitatge és clau i per encertar-la el millor és planificar bé i assessorar-se amb un bon professional. I pintar el meu pis quant val? En aquest post intentarem donar-hi resposta perquè la clavis!

Els colors

Si no et vols complicar la vida, l’opció clàssica, ràpida i econòmica és decantar-se per pintar un pis totalment de blanc, parets i sostres. A més, és un color que ajudarà a donar sensació d’amplitud si el pis és petit i no té massa entrades de llum.

De totes maneres, hi ha altres colors clars com el groc, el gris clar o el blau cel que ens poden ajudar a donar més personalitat a la nostra llar sense renunciar a la percepció d’espais grans i acollidors.

pintar un piso - els colors

Per altra banda, jugar amb tocs de negre en la justa mesura ens poden aportar una imatge d’elegància a la qual potser no volem renunciar. Altres colors pujats com el vermell, ben combinats permeten trencar una mica l’homogeneïtat i crear combinacions ben atractives.

Les habitacions

També és cert que potser no volem el mateix per la nostra habitació que per la sala d’estar o la cuina. Mentre que els dormitoris són espais de la zona de nit i requereixen crear ambients de relaxació, per altra banda, el menjador és una zona de dia, un espai per compartir i d’oci que pot combinar molt millor amb colors alegres i textures més arriscades.

Una bona opció, és destacar una paret amb algun efecte rogós o esponjat. Per exemple, la paret on hi tenim la capçalera del llit és ideal per recrear-hi un efecte ondulat amb el color del nostre gust.  A la sala d’estar o la cuina, en canvi, es podria buscar opcions més generalistes ja que és un espai on hi fa vida tota la família i fins i tot convidats.

pintar un pis - les habitacions

Altres idees

Faràs bé, però, si el teu pis ja està moblat, de pensar molt bé com combinar el teu mobiliari amb la teva cromàtica preferida. Si tenim mobles antics i foscos encaixaran amb colors i estucats més rústics. pel contrari, si tenim un estil minimalista, podrem jugar amb més combinacions colorides, amb formes i marcs…

Hem de pensar també en clau de futur. Això vol dir, que si escollim diferents combinacions de textures i colors foscos, la propera vegada serà més costós de tornar a parets llises i clares. Tot i no ser el factor més rellevant i que pensar en el que volem ara sigui més fàcil que en el demà, és un punt més a considerar.

El pressupost

Un altre factor per decidir-nos serà el preu final. Per afinar, seria clau definir què volem (un rentat de cara, un canvi radical, delimitar espais…) i per a què ho volem (per sentir-nos més a gust, per llogar el pis, perquè toca…). Per exemple, per un pis per llogar, l’ideal és pintar-lo tot de blanc, ja que així aporta una sensació de net i serà més fàcil valorar si el retornen en el mateix estat.

Un altre exemple seria un rentat de cara perquè ens sembla que està desgastat, i aquí ens limitarem pràcticament a repintar de manera similar les parets que més ho necessitin. Una altra vessant pot ser més creativa, amb més combinacions, que de ben segur serà més cara i ens obligarà a pensar millor i al detall com volem que quedi.

Per tenir una idea més clara de què costaria pintar un pis no dubtis a consultar a professionals del sector i comparar les millors alternatives. Si ho vols, nosaltres et podem oferir un pressupost personalitzat.

Si ha arribat l’hora de repintar el teu pis, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem!

© Construccions i Reformes 2018 | Sils - Girona
Estrategia Digital Orbetec360