Instal·lem plaques de pladur

Montadores de pladur en Girona

El pladur s’ha convertit avui en dia en una de les solucions més pràctiques i econòmiques del món de la construcció moderna. I és que les plaques de pladur permeten crear noves divisions i aprofitar millor els espais dins d’habitatges i locals comercials de manera ràpida i flexible per tal d’aconseguir una millor distribució de l’espai. Però no només es tracta d’instal·lar noves parets de pladur per crear una nova habitació o despatx, sinó que també es poden crear noves estructures com pràctiques estanteries que ens permetin treure més profit de racons poc utilitzats fins al moment com el sota d’una escala o una paret rodona.

Una altra aplicació, d’un nivell superior, pot ser l’ús del pladur en sostres de disseny, per crear efectes visuals en 3D o per aïllar acústicament un local o bar. Sigui quina sigui l’aplicació que se li vulgui donar, és imprescindible comptar amb l’assessorament i la mà d’obra d’un professional del sector, que treballi amb els materials adequats i compti amb les habilitats i l’experiència requerits per a portar a terme un bon treball. Nosaltres comptem amb muntadors de pladur, amb l’equip especialista adequat per a realitzar les feines que transformaran el teu espai. Només cal que comparteixis amb nosaltres les teves intencions perquè poguem fer-ho realitat de la manera més ràpida possible i amb el pressupost ajustat. Atreveix-te!

En què et podem ajudar?

Estanterias de pladur en Girona

Estanteries de pladur

Sempre hi ha racons a casa o a l’oficina que costen d’aprofitar. Siguin uns baixos d’una escala, una paret corba o un espai diàfan massa gran, les estanteries de pladur són una opció de fàcil muntatge i un acabat professional que li poden donar major funcionalitat a aquests espais, omplint un buit o creant una nova divisió. Les estanteries de pladur aporten una integració superior a l’estructura de la casa que unes lleixes de fusta o un armari de PVC, i a més ens permeten una personalització superior. Només cal consultar-nos per trobar la millor opció per a tu.

Paredes de pladur en Girona

Parets de pladur

L’ús més conegut i estàs dins el món del pladur són les parets. Crear noves divisions dins d’un habitatge o un local de manera ràpida i econòmica és la principal motivació per decantar-se per aquesta opció de construcció. A més, les millores dels darrers anys permeten aconseguir parets de pladur més resistents i aïllants contra el soroll, les humitats o la temperatura. Si estàs pensant en redissenyar la distribució interior d’algun espai, estarem encantats de donar-hi un cop d’ull i compartir la nostra experiència per assolir un bon resultat.

Techos de pladur en Girona

Sostres de pladur

Una de les aplicacions més espectaculars del pladur és en sostres de disseny, ja que permet crear les formes que es vulgui i, fins i tot, integrar-hi o amagar-hi llums LED, creant un efecte únic. De ben segur que aconsegueixes una personalització única amb el teu sostre de pladur, ja que ens adaptarem a qualsevol forma que puguis imaginar. A més, és una opció molt útil per a insonoritzar espais molt transitats com bars, restaurants i locals comercials. Anima’t a consultar la multitud d’opcions que t’aporta el pladur i veuràs com et sorprèn.

Necessites alguna altra cosa? Segur que et podem ajudar

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Som especialistes en muntatge de pladur

Comptem amb l’equip de professionals montador de pladur necessari per fer realitat amb la màxima efectivitat els treballs de pladur que necessites. Es tracti d’aconseguir una nova divisió per a una casa o local, d’aprofitar l’espai en racons amb poc ús o d’aconseguir espectaculars sostres amb les formes desitjades, segur que ho podem aconseguir. Necessitem conèixer de primera mà quin espai vols reconvertir i quines són les teves intencions per poder-te oferir una solució a mida, que s’adapti a les teves preferències. Això podrem presentar-te un pressupost ajustat pel teu projecte amb el pladur.

Les aplicacions del pladur són múltiples ja que es tracta d’un material que permet una gran flexibilitat a l’hora de treballar-ho, aconseguint resultats sorprenents i econòmics. L’ús més conegut és el de les parets de pladur, que ens permeten redistribuir fàcilment els espais sense haver de realitzar treballs laboriosos de construcció. I no es tracta de parets fràgils ni mal aïllats, dependrà de l’opció escollida. Per altra banda, ens permet treure més suc de racons, com els baixos d’una escala, creant estanteries amb la forma que més ens agradi, totalment personalitzada.

Darrerament també s’ha estès l’interès pel pladur en els sostres perquè permet crear formes i dimensions que no deixen indiferent. També es pot reforçar amb llums led vistos o amagats que crearan una sensació encara millor. Aquests sostres de pladur també tenen una funció d’aïllant sonor, de molta utilitat en locals comercials i sobretot en bars i restaurants. Queda clar, doncs, que els avantatges del pladur en diversitat de casos són notables. És molt recomanable tenir-lo present quan ens plantegem realitzar obres de reforma tant en habitatges com en negocis. Nosaltres podem valorar la teva situació i proposar-te l’opció més recomanable per aconseguir un bon resultat al millor preu. Només ens has de contactar per fer-te un estudi i posar-nos mans a l’obra.

També podem ajudar-te amb altres serveis