Manteniment de jardins i solars

Limpieza de jardines y parcelas en Girona

El manteniment de jardins i parcel·les és una tasca molt feixuga però de resultats vistosos i altament satisfactoris un cop acabada.  El creixement de les plantes, especialment durant la primavera i l’estiu, fa imprescindible portar a terme treballs d’acondicionament regularment -com a mínim 1-2 cops a l’any-. Es tracta d’una feina, però, que requereix de professionalitat i experiència per a ser portada a terme de manera eficaç i que redueixi el temps de feina. Els nostres especialistes sabran en cada cas quina és l’actuació recomanada, la periodicitat, l’època de l’any més adequada i les eines i màquines correctes per a cada cas.

Donat que els casos són diversos, també ho són les necessitats i les solucions. No és el mateix netejar un petit jardí i tallar la gespa, que fer el manteniment d’hectàrees de bosc amb diferents desnivells. El primer cas pot ser realitzat per un jardiner amb les eines adequades en unes hores. En el segon ,en canvi, caldrà una màquina desbroçadora i segurament un especialista per als acabats de detall ja que no sempre es pot accedir a tots els espais amb grans màquines. En qualsevol cas, podem oferir solucions de tot tipus i ajustades a cada cas. Només cal que et posis en contacte amb nosaltres perquè un especialista avaluï l’actuació a realitzar i et podem presentar un pressupost i un pla de treball.

En què et podem ajudar?

Desbroce de parcelas en Girona

Desbroçament de parcel·les

La neteja de solars requereixen d’eines de treball professionals i de personal qualificat per a realitzar les tasques amb destresa i eficàcia. Tant per a terrenys amb desnivell i plens d’obstacles, com en solars o camps extensos, comptem amb la maquinària necessària per a realitzar un bon treball minimitzant el temps d’intervenció. Si ens presentes el terreny on realitzar les actuacions de manteniment, et proposarem la millor solució i un pressupost ajustat per poder portar a terme el desbroçament i acondicionar el solar ràpidament.

Preparación de terrenos en Girona 2

Preparació de terrenys

Si necessites anivellar o netejar de plantes, arrels i roques un terreny, la millor solució és contractar els serveis d’un professional especialista i amb maquinària preparada per a aquest treball. Potser has de prepara un solar per a la construcció d’un habitatge, o simplement vols acondicionar l’entorn d’una masia per fer-lo més accessible i revaloritzar la finca. En tots els casos l’ús de maquinària reduirà al màxim els temps de treball i aconseguiran un resultat més perfecte. la gestió dels residus sobrants també és important per complir amb la legislació vigent en favor del medi ambient. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Limpieza de bosques en Girona

Neteja de boscos

El manteniment de boscos és de vital importància per preservar-ne la seva qualitat i prevenir davant el risc d’incendis que ens afecta cada temporada d’estiu. És per això que oferim els nostres serveis de neteja i conservació de boscos i finques tant amb maquinària com de manera manual per acabats que requereixen d’un treball al detall. En ambdós casos disposem de professionals del sector, amb les eines i maquinària necessàries, que realitzaran el treball que se’ls encomani per aconseguir el millor resultat possible.

Necessites alguna altra cosa? Segur que et podem ajudar

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Disposem d’eines i maquinària per a la neteja de jardins i parcel·les

No és gens habitual que un particular compti amb maquinària d’altes prestacions per al manteniment de jardins i parcel·les si només s’hi fan treballs esporàdics o un cop a l’any. El més comú i pràctic és llogar aquestes eines puntualment quan es necessiten o, més còmode i eficient encara, contractar els serveis de professionals del sector per a que realitzin les tasques necessàries per tenir cura de la finca en qüestió. I és que no hi ha res més bonic que poder gaudir d’un jardí arreglat, passejar-hi, relaxar-s’hi durant hores i fins i tot fer un ram de flors per lluir al saló de casa. Però tenir un pati impecable és laboriós i requereix d’esforç físic, destresa i coneixements.

Nosaltres, a Construccionsireformes.Cat comptem amb persones preparades amb les habilitats necessàries per a dur a terme un bon treball de manteniment de jardíns o desbroçament de parcel·les i boscos. En ocasions, serà necessari comptar amb tractors, camionetes i desbroçadores grans per poder aconseguir el resultat desitjat de manera més eficient, sobretot si es tracta de grans extensions de terreny com boscos, plantacions d’arbres o camps. En d’altres casos, serà més important cuidar el detall i la millor opció serà comptar amb un jardiner especialista, que a més sabrà millor com actuar.

Et proposem que comparteixis amb nosaltres les teves propietats per poder copsar quins són els treballs a portar a terme pel correcte manteniment de les mateixes. Un cop realitzem la visita, ens podrem permetre recomanar-te les accions a adoptar i el cost orientatiu en cas de voler contractar-les. A partir del pressupost i el pla de treball que pactem, es començaran els treballs per deixar el jardí o solar tan bé com s’esperi de nosaltres. No dubtis més i posa’t en contacte amb nosaltres per mostrar la millor imatge.

També podem ajudar-te amb altres serveis