Open/Close Menu Obra nova, reforma integral, cuina i bany a Girona i voltants

Truca'ns / Llámanos
972 16 85 58 / 633 134 588

La falta de pressupost frena les reformes

Es preveu que el Pla estatal d’Habitatge 2018-2021 ajudi a promoure les reformes en el parc d’habitatge mitjançant subvencions en caràcter general fins al 40% del pressupost. Es tracta d’una bona notícia si tenim en compte les darreres conclusions de l’informe “Els murs contra la reforma” publicat per l’Associació Nacional de Distribuidors de Ceràmica i Materials de Construcció (Andimac).

Segons l’estudi d’Andimac, que podeu consultar aquí, el principal factor que atura les reformes és la falta de pressupost per part del promotor, representant un de cada quatre casos. La resta de motius són la manca de temps (8%), dificultat per trobar un professional qualificat (7%), no saber exactament què es vol fer (6%) o no trobar el moment adequat per les obres (6%). Per tots aquests motius secundaris, acudir a professionals del sector amb llarga trajectòria segur que facilitarà la realització de les reformes.

Per altra banda, els factors per obliguen a ajustar les reformes previstes inicialment són el pressupost inabastable (45%), la manca de temps (20%), la dificultat per trobar un professional qualificat (14%), la falta de motivació (13%) i la dificultat per imaginar el resultat final de les obres (11%). Novament, treballar amb un equip professional recomanat i amb experiència ajudarà a trobar el millor pla de treball per realitzar les obres amb un pressupost ajustat a les necessitats.

Motius per realitzar una reforma

Per últim, destaca de l’informe els motius pels quals ens decidim a realitzar una reforma: estètica (30%), confort (25%), manteniment (23%), crear un nou espai (15%) i eficiència (4%). Amb tot i això, de ben segur que la tendència cap a l’eficiència per reduir el consum energètic anirà en augment, en vistes a l’increment del preu de l’energia. De la mateixa manera, donat l’envelliment de la població, la creació de nous espais o l’adaptació també seran una demanda a l’alça.

motius per realitzar una reforma

Les principals accions escollides dins la reforma, d’acord amb l’estudi d’Andimac, són la pintura interior (17%), la reforma de la cuina (10%) i la reforma del bany (10%). Es tracta d’intervencions relativament ràpides de realitzar i de bon pressupostar, que no han de suposar un gran maldecap pels promotors ja que es tracta de reformes molt habituals on difícilment surten imprevistos. Des de Construccions i Reformes segur que us podem ajudar a pressupostar i planificar les obres.

© Construccions i Reformes 2018 | Sils - Girona
Estrategia Digital Orbetec360