Open/Close Menu Obra nova, reforma integral, cuina i bany a Girona i voltants

Truca'ns / Llámanos
972 16 85 58 / 633 134 588

Innovació en il·luminació en Girona - innovación en iluminación en Girona 2

Els darrers anys han estat un èxit a nivell de novetats en el món de la construcció i en aquest post volem destacar el avenços de Innovació en il·luminació d’habitatges, a l’abast de tothom. És rellevant la millora tant en capacitat d’aportar més llum a totes les estances d’una llar com en eficiència energètica que suposa. Tractarem sobretot de 3 opcions molt interessants des del punt de vista de la modernitat i l’estalvi energètic: llum solar, tecnologia LED i vidres de gran format.

Llum Solar

Claraboies, blocs de vidre paves… són opcions tradicionals molt pràctiques, però volem donar a conèixer el sistema “solatube”. Com el nom indica, es tracta d’un tub solar que triomfa perquè és capaç de portar la llum del sol en els espais més impensats amb altres tecnologies: espais subterranis, escales interiors, banys…

Innovació en il·luminació a Girona - innovación en iluminación en Girona

Es tracta d’instal·lar un captador de llum a la teulada o al jardí, i mitjançant un tub amb una mena de miralls que reflecteixen la llum, transportar-la fins aquell espai que normalment seria fosc i que requeriria d’un elevat consum elèctric al llarg de l’any. A més, es pot complementar amb un llum LED per il·luminar a la nit si no hi ha lluna plena.

Il·luminació LED

Cada vegada més coneguda, la solució que aporten els llums LED de ben segur que s’imposarà per sobre de les bombetes halògenes, a part de per les millores per l’exhauriment d’estoc de la tecnologia anterior que per llei ha de deixar de fabricar-se.

Innovació en il·luminació - innovación en iluminación 2

Sigui per cicle de vida -substitució quan es fonen les bombetes antigues- o per interès en els diferents avantatges com estalvi energètic, major intensitat de llum, vida útil més llarga, encesa immediata o eliminació de l’escalfor generada per la bombeta halògena, el futur és LED. Totes les cases de nova construcció per oferir una millora en la qualificació energètica instal·len llums LED. Trobaràs més informació sobre canviar a bombetes led en el nostre web.

El vidre en la construcció

L’ús de nova maquinària i tecnologia permet de manera relativament fàcil la instal·lació de vidres de major format i gruix, aconseguint molta més il·luminació dels habitatges, al mateix temps que es segueix garantint un bon aïllament contra fred i calor de l’exterior.

Innovació en il·luminació - innovación en iluminación

Pels amants de les bones vistes i les cases modernes, ben segur que és una bona opció apostar per grans vitralls en comptes de parets amb petites finestres. I més en un país com el nostre amb llargues hores de sol.

Existeixen vàries opcions i segur que amb l’ajuda d’un professional podràs aconseguir bons resultat.

© Construccions i Reformes 2018 | Sils - Girona
Estrategia Digital Orbetec360