Grava per a jardí

Segons moltes estadístiques, els espais exteriors són dels preferits per la majoria per passar les hores, tant d’oci com de relax. També creix la demanda en les empreses per part dels treballadors de disposar d’espais naturals a l’empresa per poder treballar o desconnectar uns minuts. I per això agafa cada vegada major importància com es condicionen els patis i jardins, privats i públics. Nosaltres podem oferir els nostres serveis de substitució de materials com grava, sorra o plantes, sovint de difícil transport i laboriosa substitució, però sempre d’agraït resultat final. També solucionem la gestió dels residus que es generin durant el canvi.

Per aquests treballs disposem d’unes possibilitats gairebé infinites a l’hora de seleccionar quin nou material es vol per substituir a l’actual. Existeixen diferents tipus de grava per a jardí, de diferent mida i color. Aportem també solucions per prevenir el creixement de males herbes allà on col·loquem la grava i és possible pensar en altres materials com pedres, sorra o terra. Evidentment també s’hi poden afegir plantes o gespa, tant natural com artificial. Comptem amb l’equip i la maquinària necessari per a poder realitzar la substitució amb la màxima professionalitat, procurant les mínimes molèsties i aconseguint els temps de treball més curts possibles. Si et poses en contacte amb nosaltres t’aconsellarem per a escollir la millor opció pel teu jardí i amb els millors acabats. Segur que aconseguim allò que ens demanes.

Grava para tus jardines en Girona

Maquinaria para trabajar en tus jardines en Girona

Vehicles especials pel transport de materials

És evident que rarament algú disposa a casa de camions preparats pel transport de grava per a jardí, sorra o plantes per poder realitzar canvis al jardí de casa. Tampoc és gens corrent comptar amb una grua i altres eines per unes treballs que poques vegades haurem de portar a terme, com pot ser la substitució dels materials del jardí o pati. Per aquests casos comptats, pots contractar els nostres serveis i als nostres professionals, tant per al transport com per a la col·locació de materials dins del jardí o l’espai que et vingui de gust canviar d’imatge.  Tenim els camions necessaris per a tot tipus de casos i per arribar a tot tipus de finques i parcel·les. El nostre equip també t’ajudarà a retirar la brossa orgànica i altra runa que pugui sortir prèviament del pati, de la mateixa manera que si és necessari anivellar el terreny també tenim les màquines més eficients.

Necessites alguna altra cosa? Segur que et podem ajudar

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Especialistes en acondicionament de jardins i solars

A qui no li agrada tenir un jardí ben acondicionat i al dia? A tothom li encanta, de tant en tant, fer-se el capritx de renovar l’interior i l’exterior de casa seva. En aquest cas ens ocupa el pati de casa o l’entorn de la nostra empresa, per aconseguir que transmeti una imatge moderna i cuidada, d’acord amb la nostra personalitat i gustos. Gairebé tot és possible, només cal fer volar la imaginació, inspirar-se amb exemples reals o de revista i envoltar-se de professionals que sàpiguen fer un bon treball.

Des de Construccionsireformes.cat podem oferir-te solucions per a la renovació o substitució de materials del sòl com són les grava per a jardí, la sorra, les pedres o tot tipus de plantes. Per a cada material es pot escollir entre diferents colors, textures i tamanys, per tant segur que n’hi haurà del teu agrat. Ja que el transport d’aquests materials i la seva col·locació sovint són complicats, tenim l’opció de realitzar-ho pels nostres clients amb l’ajuda de la maquinària necessària com camionetes, grues i carretons. També el nostre equip de professionals s’encarregarà de realitzar aquest treball feixuc però sempre d’agraït resultat final. Pel que fa a la gestió dels residus que es generin durant el canvi, forma part de les nostres tasques i no t’ha de preocupar.

En cas que fos necessari dur a terme treballs d’anivellament del terreny, disposem també de la maquinària imprescindible per a fer-ho. Així, tenim la capacitat de fer la majoria de reptes que ens puguis encomanar. Si així ho vols, només cal que ens contactis per proposar-nos el teu projecte. Nosaltres n’avaluarem la viabilitat, en calcularem els costos i planificarem l’execució per reduir els temps. T’animes?

També podem ajudar-te amb altres serveis