Tenim experiència en construir cases adossades i unifamiliars

La construcció d’una casa és segurament la decisió més important de moltes famílies. Quina és la ubicació més adequada, quants metres quadrats necessitem, quantes plantes faran falta, quin número de lavabos i habitacions convenen… i quant valdrà tot plegat. És per això que val la pena anar de la mà d’especialistes experimentats per planificar i portar a terme les obres, que ens pugui guiar per escollir la millor opció que més s’adapti a les nostres necessitats i preferències. Aixecar una casa obliga a tenir en compte multitud de coneixements tècnics, habilitats per coordinar equips multidisciplinars i capacitat per complir amb tota la legislació i burocràcia.

Nosaltres, amb 3 generacions de constructors a les espatlles, podem oferir serveis a mida per a la construcció de cases adossades o unifamiliars personalitzades, tant si només se’ns demana la realització d’obres com la coordinació de tot el projecte que engloba des dels treballs previs -plànols, llicències, pressupostos, etc.- fins a l’entrega final -certificats de final d’obra, cèdula d’habitabilitat, certificat d’eficiència energètica, comunicació a l’ajuntament, alta d’IBI, assegurança desenal…-, sense oblidar evidentment l’execució dels treballs d’edificació i acabats de l’immoble. Durant els treballs o un cop acabada la construcció, és possible afegir noves partides com la construcció d’una piscina, treballs al jardí o nous acabats a l’interior de la casa. Posa’t en contacte amb nosaltres perquè et podem assessorar a prendre la millor decisió per la teva família.

Constucción de casas y adosados en Girona

Constucción de casas y adosados en Girona 2

Constucción de casas y adosados en Girona 3

Constucción de casas y adosados en Girona 4

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

Ens posarem en contacte per conèixer de primera mà quin objectiu tens i què n’esperes de nosaltres. Necessitem saber en quina fase et trobes: si tot just tens una idea al cap, si ja disposes de plànols, si comptes amb pressupostos alternatius… Aquí analitzarem quina és la millor solució que et podem donar per aconseguir la casa que vols.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir la casa que ens has demanat i et presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el puguis valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats. En cas de necessitar una hipoteca, el banc voldrà conèixer aquest pressupost abans d’iniciar les obres.

3-Inici de les obres:

Un cop acceptat el pressupost -i si és necessari la hipoteca concedida-, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a construcció. Es pactarà una data d’inici d’obres i d’entrega de les diferents certificacions.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la construcció, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. En cada certificació de treballs realitzats, es podrà avaluar el resultat en base al pressupost pactat. Si fos convenient es poden introduir noves partides o modificar-ne d’altres al pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a partides addicionals dins i fora de la casa.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Constructors de cases amb 3 generacions d’experiència

Si hi ha un servei que oferim que ens agrada encara més que els altres és, sens dubte, el construir cases, aïllades o adossades, totes elles úniques i per a famílies úniques. Al llarg de 3 generacions la nostra especialitat ha estat la construcció d’habitatges unifamiliars destinats a albergar famílies. Unes famílies que han evolucionat -i ho segueixen fent- al llarg dels anys passant d’un nombre de membres elevat fins a l’actualitat que el nombre és canviant de manera gairebé constant. I de la mateixa manera han canviat les necessitats: per exemple la major esperança de vida requereix cases adaptades a una mobilitat menor.

La construcció d’una casa és una aventura apassionant, carregada de dubtes i estrès, amb un resultat final espectacular, que és tot just el punt de partida de moltes noves experiències. Per la dificultat que comporta, és recomanable anar de la mà d’un professional que ens orienti per planificar bé la construcció, que ens guiï durant l’obra i ens acompanyi fins a l’entrega final de claus amb la vivenda 100% operativa. Del contrari és molt fàcil oblidar-nos de mil i un detalls i d’allargar amargament els temps previstos de realització de les obres de construcció de la casa. I és que és normal demanar ajuda per un projecte d’aquesta embergadura i que segurament només realitzarem una o dues vegades a la nostra vida, de fet és gran part de la nostra vida aconseguir i gaudir aquesta nova llar.

A Construccionsireformes.cat comptem amb una àmplia xarxa d’industrials i especialistes de tot el món de la construcció (paleteria, fusteria, lampisteria, ferreteria, aluminis, marbres, excavació, etc.) per a realitzar de les obres i així poder oferir solucions globals i construir cases. Només amb coneixements i experiència és més fàcil adaptar-se a cada terreny, legislació i a les diferents demandes de cada client. Amb una bona planificació i cooperació entre els diferents professionals tot és possible. Busquem la combinació perfecta per realitzar els treballs de la manera més eficient per reduir els temps d’execució i complir amb el pla de treball i el pressupost acordat prèviament.

A part dels treballs que comprenen construir cases, cal complir amb un seguit de requisits normatius i tràmits burocràtics. Nosaltres podem fer-nos càrrec d’ells si ho prefereixes, o amotllar-nos als teus professionals de confiança facilitant la coordinació per l’assoliment d’un bon resultat final. Primerament és imprescindible comptar amb llicències d’obres, autorització per la gestió de runes, comptar amb sòl urbà inscrit al registre de la propietat i disposar de plànols i pla de seguretat elaborats per arquitectes i aparelladors col·legiats. A més, mentre durin les obres, és imprescindible una bona gestió de runes, el compliment legislatiu respecte a aïllaments, l’obligació de connectar l’immoble als subministraments i el clavegueram, els requisits en eficiència energètica i normatives locals d’edificació, entre d’altres. Per últim, durant la finalització caldrà el certificat final d’obra visat, la comunicació de fi d’obra a l’ajuntament, l’alta d’IBI, la cèdula d’habitabilitat, l’assegurança desenal i l’alta al Registre de la Propietat. Ens podem encarregar de tot.

Experts en construcció

Constructores de bloques de pisos y apartamentos en Girona

Construïm blocs de pisos i apartaments

Treballem per a promotores que vulguin ampliar a gran escala el parc d’habitatges tant per a la venda com el lloguer, oferint solucions adaptades a les necessitats de cada localització -blocs de pisos, apartaments turístics…-. Podem encarregar-nos de tot el projecte o únicament la realització de les obres de construcció.

Constructores de piscinas en Girona

Construïm la teva piscina

En un dels països amb més dies de sol d’Europa, és un gran plaer poder comptar amb una piscina a casa o a la comunitat per poder refrescar-se i fer esport. Construir una piscina al jardí de casa pot ser més senzill del que t’imagines i ens podem adaptar a l’espai amb diferents models i propostes. Els acabats i l’entorn també són flexibles al gust del consumidor.

Constructores de naves industriales en Girona

Construïm naus industrials a mida per a cada empresa

Pel desenvolupament de polígons industrials, el creixement de fàbriques o l’expansió d’empreses de logística, oferim solucions pràctiques per l’ampliació o construcció de naus industrials adaptades a les necessitats particulars de cada empresa i a la tecnologia del S. XXI. També ens encarreguem de la urbanització dels exteriors.