Construïm edificis de pisos i apartaments

Durant els darrers anys, s’ha vist disminuir l’oferta de pisos a les ciutats i pobles a causa de manca de construcció d’obra nova. Això ha provocat un cert augment de preus que torna a activar l’interès de promotores d’aixecar nous blocs de pisos i apartaments per treure’n un rendiment econòmic. En aquest context i amb més experiència que mai ens oferim a la construcció d’habitatges i de nous edificis, utilitzant tècniques més innovadores i aconseguint resultats molt més eficients que fa tansols una dècada. La indústria s’ha reinventat i modernitzat notòriament i actualment es pot construir aconseguint certs estalvis si es fa una bona planificació, coordinació i execució.

Precisament la planificació i la coordinació són tant importants com la pròpia construcció. Avui en dia és miren amb lupa les qualitats dels acabats, es valora molt el temps d’execució i s’analitza al detall el preu de cost de cada partida. Per això és de gran valor l’experiència que oferim de 3 generacions en el món de la construcció per a la realització de treballs excel·lents. Treballar amb nosaltres significa sobretot professionalitat i flexibilitat. Ens agrada fer un bon treball perquè el client quedi satisfet, vulgui repetir i ens pugui recomanar. I també ens agrada adaptar-nos a les teves demandes per oferir-te tot allò que necessites i desitges. Només t’has de posar en contacte amb nosaltres per comprovar-ho sense cap compromís.

Construcción de pisos y viviendas en Girona 2

Construcción de pisos y viviendas en Girona 3

Construcción de pisos y viviendas en Girona 4

Construcción de pisos y viviendas en Girona

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

Ens posarem en contacte per conèixer de primera mà quin objectiu tens i què n’esperes de nosaltres. Necessitem saber en quina fase et trobes: si tot just tens una idea al cap, si ja disposes de plànols, si comptes amb pressupostos alternatius… Aquí analitzarem quina és la millor solució que et podem donar per aconseguir el bloc d’habitatges que vols.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir els habitatges que ens has demanat i et presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el puguis valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats. En cas de necessitar una hipoteca, el banc voldrà conèixer aquest pressupost abans d’iniciar les obres.

3-Inici de les obres:

Un cop acceptat el pressupost -i si és necessari la hipoteca concedida-, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a construcció. Es pactarà una data d’inici d’obres i d’entrega de les diferents certificacions.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la construcció, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. En cada certificació de treballs realitzats, es podrà avaluar el resultat en base al pressupost pactat. Si fos convenient es poden introduir noves partides o modificar-ne d’altres al pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a partides addicionals al bloc de pisos o apartaments..

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Llarga experiència en construcció d'habitatges

No hi ha projecte més atractiu per a un constructor que ajudar a fer créixer un poble o ciutat amb l’ampliació del parc d’habitatges, privat o públic, per a la venda o pel lloguer. La construcció d’habitatges, blocs de pisos i apartaments ha evolucionat molt i és l’alternativa de present i futur pel creixement urbanístic, tant per la limitació del sòl com per la reducció de pressupost que les famílies estan disposades a invertir en la vivenda, així com per un nombre inferior de membres de cada llar. Al llarg de 3 generacions la nostra especialitat ha estat la construcció d’habitatges destinats a albergar famílies i sempre ens hem adaptat a les canviants demandes del mercat. Sempre hem cregut que el més important és satisfer les necessitats de les famílies i aquestes també han canviat.

La construcció d’habitatges és una aventura apassionant, que requereix de molta planificació i coordinació per aconseguir el resultat final esperat, en el temps desitjat i reduint al mínim les despeses del projecte en conjunt. Sense experiència i coneixements es fa difícil no oblidar de mil i un detalls ni ’allargar amargament els temps previstos de realització de les obres de construcció. I és que és normal demanar ajuda per un projecte d’aquesta embergadura si es vol portar a terme assolint uns bons resultats.

A Construccionsireformes.cat treballem amb un ampli equip de treball, industrials i especialistes de tot el món de la construcció (paleteria, fusteria, lampisteria, ferreteria, aluminis, marbres, excavació, etc.), per a la realització de les obres i així poder oferir solucions integrals. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a cada terreny, normativa i a les demandes particulars de cada client. Amb una bona planificació i cooperació entre els diferents professionals tot és viable. Busquem la combinació perfecta per realitzar els treballs de la manera més eficient per reduir els temps d’execució i complir amb el pla de treball i el pressupost acordat prèviament.

A part dels propis treballs de construcció d’habitatges, cal complir amb lleis, normatives i diversos tràmits burocràtics. Nosaltres podem fer-nos càrrec d’ells si ho prefereixes. Primerament és imprescindible comptar amb llicència d’obres, certificat per la gestió de residus i disposar de plànols i pla de seguretat elaborats per arquitectes i aparelladors col·legiats. A més, mentre durin les obres, serà necessària una bona gestió de runes, el compliment legislatiu respecte a aïllaments, l’obligació de connectar l’immoble als subministraments i el clavegueram, els requisits en eficiència energètica i normatives locals d’edificació, entre d’altres. Per últim, en finalitzar les obres caldrà obtenir el certificat final d’obra visat, comunicar a l’ajuntament el final d’obra, donar  d’alta d’IBI, tramitar les cèdules d’habitabilitat, sol·licitar l’assegurança desenal i donar d’alta amb escriptura pública al Registre de la Propietat. Ens podem encarregar de tot.

Experts en construcció

Constructores de casas en Girona

Construcció de cases adossades i unifamiliars

La nostra llarga tradició familiar en el món de la construcció ve donada sobretot per la construcció de cases. És la nostra especialitat, de totes mides i formes, en tot tipus de solars i amb tots els acabats que puguis imaginar. Ens encarreguem de tot, des de la planificació -llicències, plànons, geotècnic, plans de seguretat…- fins a l’execució de l’obra i la finalització -visats, cèdula, certificats, assegurança desenal…-.

Constructores de piscinas en Girona

Construïm la teva piscina

En un dels països amb més dies de sol d’Europa, és un gran plaer poder comptar amb una piscina a casa o a la comunitat per poder refrescar-se i fer esport. Construir una piscina al jardí de casa pot ser més senzill del que t’imagines i ens podem adaptar a l’espai amb diferents models i propostes. Els acabats i l’entorn també són flexibles al gust del consumidor.

Constructores de naves industriales en Girona

Construïm naus industrials a mida per a cada empresa

Pel desenvolupament de polígons industrials, el creixement de fàbriques o l’expansió d’empreses de logística, oferim solucions pràctiques per l’ampliació o construcció de naus industrials adaptades a les necessitats particulars de cada empresa i a la tecnologia del S. XXI. També ens encarreguem de la urbanització dels exteriors.