Et construïm la piscina que necessites

Al país europeu del sol per excel·lència a tothom li agrada refrescar-se a la piscina durant el bon temps, i si pot ser a casa millor. Arribar després de treballar i poder fer-se un bany al pati o la terrassa, o gaudir del cap de setmana amb la família o amics fent una barbacoa és un autèntic luxe. Si t’has plantejat en més d’una ocasió si val la pena construir-te una piscina no ho dubtis més, consulta’ns i t’assessorarem per prendre la millor elecció, adaptada a les teves necessitats i a les possibilitats de casa teva.

Existeixen multitud d’opcions a l’hora d’escollir una piscina. Un factor a decidir és la dimensió i la forma, segons l’espai amb que comptem per a la construcció. Per altra banda hi ha la profunditat, que ens marcarà el consum d’aigua per omplir-la, la facilitat per escalfar-la i les possibilitats per nedar i saltar dins l’aigua. També es pot escollir el material de la paret i el color,al gust del client. I finalment, el sistema de manteniment i neteja, decantant-nos per aigua salada o amb clor. L’elecció en molts casos serà plenament subjectiva, basada en els gustos, però en d’altres, la recomanació d’un professional del sector ajuda a prendre una bona decisió pel present i pel futur. Quan vulguis estarem encantats de fer una visita per avaluar de primera mà quina piscina podria encaixar millor a casa teva.

Construimos e instalamos piscinas en Girona

Construimos e instalamos piscinas en Girona 2

Construimos e instalamos piscinas en Girona 3

Construimos e instalamos piscinas en Girona 6

Construimos e instalamos piscinas en Girona 5

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

Ens posarem en contacte per conèixer de primera mà quina idea de piscina tens en ment. Necessitem saber sobre quin terreny ens movem i les facilitats de treballar en ell ja que condicionarà parcialment les possibilitats de construcció. Aquí analitzarem quina és la millor solució que et podem donar per aconseguir la casa que vols.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir la piscina que ens has demanat i et presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el puguis valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats de l’entorn.

3-Inici de les obres:

Un cop acceptat el pressupost, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a construcció de la piscina. Es pactarà una data d’inici d’obres i d’entrega.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la construcció de la piscina, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. Si fos convenient es poden introduir noves partides com el condicionament de l’entorn o la inclusió de mobiliari específic de piscina. Segons l’estat d’execució, és possible introduir modificacions en el pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a partides addicionals.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Professionals en la construcció de piscines

Una de les millors maneres d’aprofitar el terreny que envolta la teva casa individual, xalet, adossat o masia, és a través de la construcció d’una piscina personal per a la família. Es tracta d’una obra que no és molt complexa i al mateix temps és relativament econòmica. No obstant això, obrirà un ventall de possibilitats d’oci per a tu i la teva família, i llargues hores de diversió i gaudi. Sobretot, en aquesta part del món, beneïda sens dubte, per un fantàstic clima mediterrani.

Enfrontar-se a la construcció d’una piscina privada dóna molt vertigen. No només perquè implica una invasió d’una zona molt propera a la teva llar, sinó també pel que suposa a nivell de costos de construcció i futurs manteniments. Nosaltres estem molt acostumats a emprendre aquest tipus de projectes tan personals, per aquest motiu podem ajudar-te a entendre tot el que pot suposar i ajudar-te a portar la teva idea a la realitat, si finalment és el que vols. Estarem encantats d’atendre’t de forma personalitzada, veure quin és la teva idea i ajudar-te a prendre una decisió (sense cap compromis, és clar).

Hi ha moltes opcions a l’hora de plantejar-se construir una piscina per a tu i els teus. N’hi ha de prefabricades, molt recomanables per a espais reduïts. Són projectes amb un baix cost, menor manteniment a futur i un gran aprofitament de l’espai. I també n’hi ha de construcció (d’obra), fet que suposa una inversió major (en temps i diners), però que permet realitzar una piscina al gust. Dissenyarem la futura piscina amb tu, així com l’espai que l’envolta i farem tot el procés, des de preparar l’espai per a la mateixa piscina fins a la coronació (els espais del voltant), acabats com vulguis, des de paviment de porcellana fins amb elegants tarimes de fusta.

No només tenim àmplia experiència en la construcció de piscines privades (per adossats o xalets), també emprenem projectes de piscines per a comunitats de pisos o per a obres públiques. Sempre treballant amb materials de primeres qualitats, per oferir un producte ben acabat, durador i de garantia. Construïm la piscina dels teus somnis.

La nostra experiència de més de tres generacions en el món de la construcció és un segell de confiança. Treballem amb personal altament capacitat i això ens permet oferir-projectes de tot tipus. Si estàs pensant a construir una piscina, per al gaudi de la teva família, o per revaloritzar una propietat amb un servei (cada vegada més demandat) no ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a fer realitat el teu projecte.

Experts en construcció

Constructores de casas en Girona

Construcció de cases adossades i unifamiliars

La nostra llarga tradició familiar en el món de la construcció ve donada sobretot per la construcció de cases. És la nostra especialitat, de totes mides i formes, en tot tipus de solars i amb tots els acabats que puguis imaginar. Ens encarreguem de tot, des de la planificació -llicències, plànons, geotècnic, plans de seguretat…- fins a l’execució de l’obra i la finalització -visats, cèdula, certificats, assegurança desenal…-.

Constructores de bloques de pisos y apartamentos en Girona

Construïm blocs de pisos i apartaments

Treballem per a promotores que vulguin ampliar a gran escala el parc d’habitatges tant per a la venda com el lloguer, oferint solucions adaptades a les necessitats de cada localització -blocs de pisos, apartaments turístics…-. Podem encarregar-nos de tot el projecte o únicament la realització de les obres de construcció.

Constructores de naves industriales en Girona

Construïm naus industrials a mida per a cada empresa

Pel desenvolupament de polígons industrials, el creixement de fàbriques o l’expansió d’empreses de logística, oferim solucions pràctiques per l’ampliació o construcció de naus industrials adaptades a les necessitats particulars de cada empresa i a la tecnologia del S. XXI. També ens encarreguem de la urbanització dels exteriors.