Open/Close Menu Obra nova, reforma integral, cuina i bany a Girona i voltants

Truca'ns / Llámanos
972 16 85 58 / 633 134 588

construccio de piscines - construcción de piscinas

A qui no li agradaria tenir una piscina privada a casa per poder-se refrescar a l’estiu? És un dels grans capritxos en qualsevol país assolellat com el nostre, on a l’estiu pugen les temperatures durant llargues hores.

Què necessito i què em puc permetre

Per definir la piscina a construir no n’hi ha prou amb imaginar la piscina dels nostres somnis, també cal tenir presents altres aspectes. Un dels punts més importants és saber amb quin espai comptem, cosa que limitarà la grandària i també la facilitat d’accedir-hi per a realitzar els treballs d’excavació i construcció.

Per altra banda, també haurem d’identificar quina zona és la més assolellada del nostre pati, per aprofitar l’escalfor del sol perquè s’escalfi de manera natural. O bé si preferim que la zona de major sol sigui dedicada al solarium on ubicar-hi tumbones per parar el sol.

construccio de piscines a Girona - construcción de piscinas en Girona 2

A més, el nostre pressupost també condicionarà fins a on podem arribar, ja que com més gran sigui la piscina i amb més acabats especials compti -per exemple unes escales d’obra o una coberta per allargar la temporada- de segur que el preu fluctuarà a l’alça. Cal pensar molt bé què volem: una piscina per nedar molts metres o simplement per remullar-nos i refrescar-nos.

Aigua dolça o salada

Una altra decisió a prendre a l’hora de construir una piscina és si serà d’aigua dolça o salda. Hi haurà un punt subjectiu en la decisió per la preferència d’aigua salada o no, com el sabor o l’efecte beneficiós per la pell, però també hi ha certs aspectes objectius a tenir presents.

A nivell de manteniment, és aparentment més econòmica una piscina d’aigua salada ja que es requereix menys producte químic i menys treball manual. Una de les raons és que la sal no s’evapora i per tant cal afegir-ne novament molt menys sovint.

A més, s’acaben els possibles problemes amb l’excés de clor, tant per olors com irritacions en ulls, pell i cabells. Això és així perquè el nivell de sal, regulat automàticament és inferior al del mar, amb el qual aquest punt és favorable a les piscines d’aigua salada.

Pel que fa a punts negatius de les piscines d’aigua salada, hi trobem que el cost de les instal·lacions és superior, tot i que aporti comforts i estalvis posteriors, sobretot en piscines grans.

Els treballs

Pel que fa a les feines, és bàsic comptar amb uns professionals per una bona execució de les diferents tasques a realitzar i una bona coordinació entre diferents operaris.

construccio de piscines - construcción de piscinas 2

Primerament es necessitarà d’una excavadora per preparar el terreny i fer el forat amb la mida escollida per la piscina. Després hi haurà la feina de paleteria si es tracta d’una piscina d’obra o la col·locació d’una de pre-fabricada.

Per últim, tota la instal·lació de la maquinària, així com la seva connexió amb la xarxa d’electricitat, subministrament d’aigua i clavegueram. Cobrir-ho tot, arranjar l’entorn i realitzar la posada en funcionament. Queda clar que cal comptar amb un equip amb experiència perquè tot acabi bé i la piscina funcioni correctament.

Complements:

Un cop tenim clara la piscina que volem i podem tenir, podem complementar-la amb accessoris que la facin encara millor. I és que podem fer-hi una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, però també podem instal·lar-hi una coberta perquè la temporada sigui més llarga o perquè no hi toqui tant el sol.

construccio de piscines a Girona - construcción de piscinas en Girona

També hi ha l’opció d’afegir cascades, fonts, llums per banyar-se a la nit, tobogans o trampolins, escales, etc. A nivell constructiu, es pot afegir un banc per poder-hi seure estant dins de l’aigua. Gairebé tot el que puguis imaginar es pot aconseguir. Si ho trobes interessant ens pots contactar i t’ajudarem a definir-te.

© Construccions i Reformes 2018 | Sils - Girona
Estrategia Digital Orbetec360