Experts en construcció de naus industrials

En uns moments en que la logística i la recerca es posicionen com unes de les claus per la competitivitat de les indústries del nostre país, el desenvolupament de polígons industrials més eficients i naus industrials més extenses es converteix en quelcom bàsic. I la manera més eficaç de portar a terme l’ampliació de la planta és col·laborant amb un partner de confiança i amb experiència que s’encarregui de resoldre tots els dubtes i coordinar els diferents industrials i professionals necessaris per a la realització de les obres. Un projecte d’aquesta embergadura no pot deixar res per a la improvisació ja que qualsevol canvi pot causar importants demores en el pla de treball.

A Construccionsireformes.cat oferim a les empreses la coordinació de projectes de construcció i ampliació de naus i el desenvolupament de polígons industrials de manera professionals. Es tracta d’actuacions que requereixen complir amb multitud de requisits: urbanístics, mediambientals, econòmics, productius… I aquesta complexitat obliga a coordinar de la millor manera possible amb l’administració pública, equip tècnic i enginyers, la pròpia empresa promotora i els diferents industrials necessaris per tirar endavant les obres. D’aquest bon treball en equip en depèn plenament el compliment de terminis i la consecució de l’esperat resultat final. I tot minimitzant els efectes que pugui causar-se a l’activitat actual de la fàbrica o magatzem. Per tot això, si vols saber-ne més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres perquè un especialista et resolgui tots els dubtes.

Construimos naves industriales en Girona

Construimos naves industriales en Girona 2

Construimos naves industriales en Girona 3

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

Ens posarem en contacte per conèixer de primera mà quines necessitats teniu. És important conèixer en quina fase us trobeu: si tot just teniu una idea al cap, si ja disposeu de plànols i projecte, si compteu amb pressupostos alternatius… Aquí analitzarem quina és la millor solució que us podem donar per aconseguir la nau que voleu.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir la nau que ens heu demanat i us presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el pugueu valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats. En cas de necessitar finançament, el banc voldrà conèixer aquest pressupost abans d’iniciar les obres.

3-Inici de les obres:

Un cop acceptat el pressupost -i si és necessari el finançament concedit-, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a construcció o ampliació de la nau. Es pactarà una data d’inici d’obres i d’entrega de les diferents certificacions dels treballs realitzats.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la construcció, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. En cada certificació de treballs realitzats, es podrà avaluar el resultat en base al pressupost pactat. Si fos convenient es poden introduir noves partides o modificar-ne d’altres al pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a partides addicionals dins i fora de la nau.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Ens encarreguem de construir la nau per fer créixer el teu negoci

Deixant enrere la crisi econòmica dels últims anys, les empreses tornen a pensar en créixer i els nous negocis i startups requereixen polígons industrials modernitzats, amb naus de major dimensió, més eficients i sostenibles, i connectades a alta velocitat a internet i al món. Sense oblidar l’accés a vies de comunicació d’alta velocitat per poder arribar fàcilment al consumidor final. Si la teva empresa necessita més dimensió estem aquí per ajudar-te: des de la recerca de sòl industrial, la redacció de plans d’edificació i el tracte amb l’administració pública, fins a la construcció de la nau i la urbanització requerida a l’entorn de les naus industrials.

La construcció de naus ha evolucionat cap al prefabricat, cosa que permet una instal·lació més ràpida. També la indústria dels paviments ha millorat permetent realitzar grans extensions en un menor temps de treball. però en moltes ocasions les naus no fan només la funció de magatzem o planta de fabricació de productes, sinó que també alberguen grans espais d’oficines o restauració que comparteixen espai amb la resta. I és per això que cal parar atenció al detall, ja que una àrea d’oficines no pot ser construïda de la mateixa manera i possiblement ni pels mateixos professionals. Probablement es requeriran separacions d’espai amb parets de pladur o vidre, finestres i claraboies per permetre l’entrada d’aire i llum exterior, també serà necessari tenir en compte un sistema de climatització i un major nombre de lavabos per a l’equip.

A més, és possible que es busqui un acondicionament de l’entorn de la nau perquè sigui més atractiu. Això es pot aconseguir, per exemple, amb murs -d’obra, naturals o de ferrer- i portes que delimitin l’accés a la propietat, amb asfaltat i voreres que reurbanitzin l’espai o l’ajardinament per crear una imatge més natural i humana per als treballadors i visitants que acudeixin a les instal·lacions de l’empresa. Serà vital, aquí, a part de complir amb la pròpia idea de la direcció de l’empresa, de seguir la normativa actual per evitar qualsevol sanció o obligació de canvi de futur. El més important, però, és saber que gairebé tot és possible amb la nostra xarxa de col·laboradors.

Pel que fa a reglaments de seguretat laboral i prevenció de riscos, un equip tècnic guiarà tant a l’empresa promotora com als constructors per cenyir-se al que estigui estipulat en cada moment. També es tindrà en compte aprofitant l’obra nova, de ser més amables amb les persones amb discapacitat física, prevenint barreres arquitectòniques que dificultin el moviment de les persones per les instal·lacions. I en relació a les telecomunicacions, es buscarà el millor sistema per a què l’empresa compti amb un bon servei que la mantingui a l’avantguarda de la indústria.

Experts en construcció

Constructores de casas en Girona

Construcció de cases adossades i unifamiliars

La nostra llarga tradició familiar en el món de la construcció ve donada sobretot per la construcció de cases. És la nostra especialitat, de totes mides i formes, en tot tipus de solars i amb tots els acabats que puguis imaginar. Ens encarreguem de tot, des de la planificació -llicències, plànons, geotècnic, plans de seguretat…- fins a l’execució de l’obra i la finalització -visats, cèdula, certificats, assegurança desenal…-.

Constructores de bloques de pisos y apartamentos en Girona

Construïm blocs de pisos i apartaments

Treballem per a promotores que vulguin ampliar a gran escala el parc d’habitatges tant per a la venda com el lloguer, oferint solucions adaptades a les necessitats de cada localització -blocs de pisos, apartaments turístics…-. Podem encarregar-nos de tot el projecte o únicament la realització de les obres de construcció.

Constructores de piscinas en Girona

Construïm la teva piscina

En un dels països amb més dies de sol d’Europa, és un gran plaer poder comptar amb una piscina a casa o a la comunitat per poder refrescar-se i fer esport. Construir una piscina al jardí de casa pot ser més senzill del que t’imagines i ens podem adaptar a l’espai amb diferents models i propostes. Els acabats i l’entorn també són flexibles al gust del consumidor.