Canviem la teva banyera antiga per una dutxa més pràctica

Sigui perquè la banyera del teu lavabo ha quedat gastada per la calç o perquè trobes més còmode dutxar-te a peu pla, o simplement perquè vols estalviar aigua i ja no et banyes mai… Els motius per substituir la banyera per un plat de dutxa són molts i cada persona té el seu. I és que a qui no li fa il·lusió renovar el bany al cap d’uns anys? Tots canviem de gustos i tenim noves necessitats. Sens dubte durant els darrers anys han aparegut un munt de materials nous amb dissenys més moderns i pràctics tant a l’hora d’utilitzar com de netejar. De ben segur que qualsevol canvi només pot ser a millor.

Per decidir-se a canviar banyera per dutxa cal pensar primer amb quin espai comptem i com volem aprofitar-lo ja que ens haurem d’adaptar al lavabo actual si no volem fer una gran reforma. A partir d’aquí escollirem el tipus de plat de dutxa (mides, colors, material, alçada, desaigua…), el possible canvi de rajoles (mida, forma, colors…), la mampara (mida, transparències, anti-calç) i el model de la dutxa. Tota aquesta combinació ens aportarà el preu de la reforma del bany que després podrem ajustar amb les modificacions que faci falta. I tot això ho podràs fer de la mà dels nostres especialistes que et guiaran per trobar la millor opció per passar de la banyera vella a una moderna dutxa.

Cambiar bañera por ducha 2

Cambiar bañera por ducha 3

Cambiar bañera por ducha

Vols saber com treballem?

1-Primera presa de contacte:

En primer lloc escoltarem les teves necessitats i ens desplaçarem fins a casa teva per observar in situ les possibilitats del teu bany, així com valorar les teves demandes. Si fos necessari es prendrien mides.

2-Presentació del pressupost:

Considerem les diferents alternatives per aconseguir el millor canvi de banyera per dutxa i et presentem un pressupost adaptat a les necessitats perquè el puguis valorar. El pressupost és un punt de partida que pot ser modificat tant en partides a executar com en qualitats dels materials i acabats.

3-Inici de la reforma:

Un cop acceptat el pressupost, el nostre equip d’operaris es posaria mans a l’obra per a realitzar en els terminis acordats les obres necessàries per a la reforma. Es pactarà una data d’inici d’obres.

4-Seguiment del treball:

Durant el transcurs de la reforma, el client junt amb els nostres encarregats podrà verificar el treball realitzat i el compliment dels terminis. Si fos convenient es poden introduir noves partides o modificar-ne d’altres al pressupost.

5-Entrega del projecte acabat:

Un cop acabades les obres, un encarregat presentarà el resultat als clients que podran avaluar el resultat i si ho desitgen sol·licitar nous pressupostos per a reformes addicionals.

Tens alguna pregunta o necessites ajuda per decidir-te?

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Vols canviar la banyera per un plat de dutxa? Guanya espai i comfort!

A Construccionsireformes.cat som especialistes en reformes i ens agrada treure el millor de cada repte. Gràcies a 4 generacions en el món de la construcció, segur que sabrem com aprofitar millor el teu lavabo redefinint els espais per adaptar-los a noves necessitats i gustos. Donat que cada cas és únic i cada família planteja requisits diferents, nosaltres ens adaptem a les demandes dels nostres clients, procurant assessorar per tal d’obtenir un resultat més professional i funcional. Sabem que el teu bany és ha de ser únic, i per això per poder ajudar-te necessitem dues coses: primerament veure’l per conèixer les mesures, l’estat actual, els materials i la distribució per poder saber les opcions que ens ofereix l’espai. Per altra banda, parlar amb tu per saber de primera mà què és el que no t’agrada actualment, què necessites, qui l’utilitzarà i, important també, com t’agradaria que fos el teu nou bany, canviar banyera per dutxa. És l’únic que no podem saber i que difereix en cada cas particular.

A partir d’aquí et podrem oferir un o varis pressupostos i plans de treball perquè valoris quin és el més adequat per a tu i la resta de membres de la llar: canviar banyera per dutxa, dependrà molt dels gustos i preferències per un estil que pot ser, entre d’altres, més minimalista, modern, rústic… Cal valorar de què et vols desfer i què vols mantenir, o si prefereixes començar de nou, redistribuint tot l’espai d’una manera més pràctica i amb una imatge més atractiva. Tot és possible i cada cosa té el seu preu. L’important és aconseguir un bon resultat i adaptat a l’espai i a les preferències de cada família.

A part de les renovacions per desgast, el pas dels anys també ens obliga a aplicar canvis per conveniència -una lesió, pèrdua de mobilitat, diferent número d’usuaris, etc.-. Aquí caldrà valorar els requisits actuals i les limitacions futures per encertar en la reforma. Així, doncs, primerament t’hauràs de plantejar què vols i què necessites per aconseguir un canvi pràctic i útil, que et faciliti l’ús del lavabo. A vegades senzillament només necessites petits canvis com substituir la banyera per un plat de dutxa a peu pla per guanyar en comoditat i això també t’ho direm. Els nostres especialistes et guiaran per trobar la millor opció en el mínim temps possible. Sabem millor que ningú com de molest pot ser tenir operaris treballant a casa en un dels espais més utilitzats de la casa. És per això que ens comprometem a coordinar de la manera més eficient l’equip de treball per minimitzar la durada de les feines. Alhora també procurem ser el màxim respectuosos, pactant el pla d’actuació amb els nostres clients per dur a terme la reforma en el moment més adequat per a la família.

També som especialistes en reformes de lavabos petits

Reformamos baños pequeños en Girona

Reformem el teu lavabo petit

Si disposes d’un lavabo petit i vols aprofitar-lo millor, t’ajudem a trobar la solució més adequada per treure-li el màxim rendiment a l’espai sense que hi faltin els imprescindibles. Li podem fer un rentat de cara substituint rajoles de les parets o amb una cap de pintura i també podem trobar el paviment adequat per un bany. Aprofita’t dels nous models de water, pica i dutxa que han sortit al mercat.