Canvia a bombetes LED

Cambiamos la iluminación de tu casa a bombilla Led en Girona

Pels amants de l’estalvi i l’eficiència energètica, la tecnologia LED és sens dubte per treure’ls un somriure. En uns temps en que augmenta la factura de la llum, un nou sistema d’il·luminació que redueix de manera molt destacada el consum és una fantàstica notícia. I no només això, el seu cost d’adquisició s’ha reduït notablement, essent accessible a tothom, encara que segueixi costant més que les bombetes al·lògenes tradicionals. Un altre aspecte favorable a aquesta tecnologia és que la seva vida útil és molt més extensa. I seguim: són bombetes que no generen escalfor, aspecte molt útil a l’estiu o en cambres frigorífiques. Cal dir també, que la seva substitució, és relativament senzilla, tot i que dependrà del tipus de llum utilitzat anteriorment.

A Construccionsireformes.cat podem oferir preus atractius per a la substitució de part o tota la il·luminació de cases, locals o oficines, aconseguint espais energèticament eficients. Si no es requereix d’obra menor en els sostres els temps de treball són mínims ja que només es requereixen dels treballs de lampisteria per substituir unes làmpares per unes altres. Depenent de que les mides siguin estàndards, podrem evitar els treballs de paleteria per ampliar o reduir els forats on es trobin els llums. En tot cas, el millor serà que el nostre especialista avaluï cada cas per definir quina és la millor opció i quin cost pot tenir cada alternativa. Només cal que ens contactis per aconseguir la teva diagnosi ara mateix.

Estalvia amb la il·luminació LED

Quan et proposen un estalvi de fins al 90%, la resposta sense dubtar només pot ser afirmativa. Els números són molt clars i més en un incessant creixement de costos energètics. I és que la nova tecnologia d’il·luminació LED ofereix una eficiència molt superior que ens permet grans estalvis. Si bé, encara és més cara l’adquisició de llums LED que halògens, a la llarga és una inversió rentable principalment per dos motius: el consum és infinitament menor i la durada d’aquestes bombetes molt superior. A més, donat que no generen escalfor, reduirem també la despesa en aires condicionats. La tendència cap a la substitució és imparable i els resultats són visibles des del primer moment, tant en major il·luminació com en una clara disminució del consum.

Adapta tu casa a la iluminación Led en Girona

Necessites alguna altra cosa? Segur que et podem ajudar

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Canvia els teus halògens per l’eficiència del LED

Tothom té associada la imatge d’una idea a una bombeta, el cas de la bombeta de LED està sens dubte relacionada amb una bona idea! Aquesta tecnologia ha arribat per imposar-se amb força sobre la seva predecessora. I és que els seus avantatges sobre les bombetes halògenes són molt destacables. El que més destaca és l’estalvi energètic, ja que una reducció del consum de fins al 90% significa també un abaratiment molt notori en les factures de la llum. I en un moment en que la despesa en electricitat s’ha disparat i no sembla que la tendència hagi de canviar, ens toca a nosaltres, els consumidors, prendre mesures.

Per altra banda, un altre factor positiu del LED és que l’escalfor que generen els llums és mínima en comparació. Molt útil per reduir en aires condicionats i cambres frigorífiques. Un nou estalvi per a les nostres butxaques.  Un altre aspecte a favor és la major longevitat d’aquestes bombetes ja que tenen una garantia de vida útil molt superior, podent ser utilitzades durant més hores i sense acusar tant el nombre de vegades que s’encenen i s’apaguen.

Queda clar, doncs, que la tendència tant de particulars, com empreses o organismes públics, serà cap a la substitució cap aquest nou sistema d’il·luminació, més eficient i respectuós amb el medi ambient. Encara més quan el preu d’adquisició s’ha vist reduït any rere any, aproximant-se bastant al del seu predecessor. Demana’ns una diagnosi per a casa teva o el teu negoci i estarem encantats d’oferir-te un pressupost per a la substitució total o parcial de la instal·lació de llums perquè puguis començar a estalviar des del primer dia. Caldrà tenir en compte la facilitat del canvi o la necessitat de realitzar petits treballs de paleteria per un bon resultat, però d’això ja ens n’encarregarem nosaltres.

També podem ajudar-te amb altres serveis