A més de Reformes i Construccions, com a empresa de serveis, oferim una àmplia varietat de serveis relacionats amb la millora i manteniment de casa teva

No només ens agrada construir i reformar cases, som amants del manteniment i la millora en general i podem oferir solucions per a gairebé tot, des de serveis de manteniment de jardins, fins a neteja de pisos o la construcció de pous naturals d’aigua.

Tot allò que se’t pugui acudir o que necessitis només cal que ens ho proposis i entre tot el nostre equip de professionals i la nostra xarxa de col·laboradors de ben segur que et podrem proposar la millor solució amb un pressupost adequat. Podem realitzar tant feines d’interior com d’exterior per donar el millor servei als nostres clients: sabem cuidar jardins, però també sabem combatres les humitats o redistribuir un local comercial amb parets de pladur. i no ens oblidem dels treballs de lampisteria com desembussar canonades, passar a la il·luminació LED.

La veritat és que el món de les cases dona per molt i que cada cas particular té unes demandes diferents, per això tenim especialistes que saben analitzar cada situació per aportar la millor solució. A vegades es necessita d’un pintor, d’un ferrer, d’un tècnic en electrònica, d’un constructor o d’un fuster…. o fins i tot d’una combinació d’aquests. I no sempre és fàcil trobar-los, coordinar-los i aconseguir un bon resultat que no s’allargui més del compte. Per això t’oferim el nostre assessorament per oferir-te solucions globals per gairebé tot el que faci falta. Sempre tenim el “manetes” que necessites.

Pintors professionals

Tenim l’equip de pintors que necessites per fer-li un rentat de cara a casa teva: professionals, ràpids i nets. Compliran amb el que demanes, al millor preu i causant les mínimes molèsties. A més, et podran recomanar les millors solucions per interior i exterior, per parets i fustes…

Més informació »

Neteja de jardins i parcel·les

Tenim la solució tant si es tracta de netejar un extensa parcel·la (tractors i màquines) com si busques desbroçar al detall un petit bosc o arreglar un jardí domèstic. Comptem amb professionals per tot allò que necessitis.

Més informació »

Grava per a jardins

Si vols canviar l’aspecte del teu jardí i evitar haver d’arrencar herbes constantment, tenim la solució amb una àmplia varietat de graves de diferents mides i colors que ben segur t’agradaran. El nostre equip és capaç de canviar l’imatge en molt menys del que et penses.

Més informació »

Muntadors de parets de pladur

Moltes vegades una paret de pladur pot ser la solució més fàcil i econòmica per obtenir un bon resultat. Tant si necessites una nova distribució d’una casa o local val la pensa que consideris aquesta ràpida solució. També hi ha alternatives per a un bon aïllament amb pladur.

Més informació »

Tractament d’humitats

Busquem l’origen de les humitats de la casa o pis i trobem la manera de millorar l’aïllament per tal d’evitar futures filtracions d’aigua o fongs.

Més informació »

Canviar a llum LED

No cal ser un expert per saber els beneficis de passar-se als llums LED: estalvi energètic, millor claror, vida útil més llarga i bombetes sense escalfor. A tothom li interessa fer el pas a aquesta nova tecnologia amb estalvis econòmics de fins al 90%.

Més informació »

Necessites alguna altra cosa? Segur que et podem ajudar

Truca’ns i t’atendrem
personalment, sense compromís!
972 16 85 58
633 134 588
633 134 588

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable Immo Silenca
Finalitat Gestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

Tot el que necessitis per a la teva llar, el podem fer

Perquè el manteniment i les millores a casa, al jardí o en un local comercial poden ser molt complexes, nosaltres hi som per fer-ho fàcil. Oferim solucions integrals per tot allò que puguis necessitar entorn la construcció, les reformes, el manteniment i les millores. No serà necessari que et preocupis de res més que de pensar què vols i nosaltres t’oferirem una resposta integral per fer-ho possible. Sabem fer-ho i ens agrada fer-ho!

A Construccionsireformes.cat som especialistes en això i tenim l’experiència i la capacitat necessàries per donar resposta a qualsevol demanda dels nostres clients per tot allò que puguin imaginar. Primerament conversarem amb tu i visitarem l’espai on hem de treballar per poder avaluar la situació i definir el pla de treball i el pressupost d’execució. Probablement podrem oferir més d’una alternativa perquè siguis tu qui esculli la que trobis més convenient. En d’altres casos la solució serà única i clara i fins i tot urgent, com pugui ser una fuita d’aigua o un desaigua embussat. El més important, però, serà definir conjuntament un pla de treball amb data d’inici i un termini d’execució molt aproximat per causar les mínimes molèsties i entregar la feina a temps. Per tot això, la col·laboració amb el client és per a nosaltres sempre primordial, així com la bona coordinació amb els diferents especialistes.

I doncs, quins són els serveis addicionals que podem oferir per a la teva llar o negoci? Pràcticament són il·limitats ja que comptem amb professionals de la construcció i les reformes de gairebé tots els gremis i especialitats. De totes maneres, nosaltres en detallem els més destacats per la seva utilitat o perquè senzillament són els més sol·licitats per tots vosaltres. Destaca el servei de pintors professionals per a cases, pisos, fàbriques, oficines, etc. També per al jardí o parcel·les podem oferir la neteja, el manteniment o fins i tot d’omplerta amb sorra o gravilla. Les pràctiques i econòmiques parets de pladur també formen part dels nostres serveis, així com solucions per prevenir o subsanar humitats. Com no podria ser d’altra manera, ens apuntem a la tendència de substitució de llums convencionals pels eficients LED que ens permeten un gran estalvi i millor confort. Tot i això, si necessites ajuda en algun servei que no apareix al nostre web, el millor que poits fer és consultar-nos i molt probablement hi trobarem una resposta.